warband 1.131 oyundan atıyor !

Users who are viewing this thread

oguz_

Sergeant Knight
m&b warband 1.127 kullanıyordum steam 1.131 e güncellediğinden beri savaşlarda adam öldürdüğümde ya da şehre girdiğimde oyundan atmaya başladı. windows 7 kullanıyorum ama güncelleme olana kadar çok rahat oynuyordum. Oyunu silip yeniden yükledim tekrar 1.131 e güncelledi ama yine aynı şey oluyor.  :(

Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

O sorun bendede vardı.Ben windows xp kullanıyordum.Sonradan geçiyor ama sonra yine başlıyor.Patch öyle yapıyor oyunu sanırım.Yeni bir patch gelmesini bekleyeceğiz mecbur.

steam offline olarak çalışıyorsa 1.131'de böyle bir sorun oluyor.

Onlineda ikende oluyor.Mesela bende şimdi yine başladı.Mpde sorun yok spye girer girmez bitti yazısı gelince tak kilitleniyor.Yeni patch biran önce gelsin artık.1.131 batırdı oyunu.

esasen taleworlds un minimum 10 gün icinde bi update yayınlaması gerekiyordu.. neden 1.132 gelmekte bu kadar zorlandı ki? temelli ve güzel değişiklikler mi olacak? umarım öle olur  :lol: :D

Arkadaşlar nerden buluyoruz bu 1.131 i. Bende 1.130 var. Bir farkı varmı? Gamersgate den aldım ben bulabildigim en yeni link 1.130 du.

crack fln diyor bu link için. Bende orjinal oyun var yokmu orjinal indirilebilen bir yer? İlginç!

Back
Top Bottom