Warband'ın yeni easter egg'i 2018!!

Users who are viewing this thread

Merhabalar arkadaşlar bugün size Warband'a yaşadağım bir olayı anlatacağım.Oyunu hilesiz açtım oynuyorum falan,tabi oyuna soylu olarak başladım ve Emir Ghulhassen'e duello teklif ettim,yendimde.Daha sonralarda adamın kalesine girmeye çalıştım ama giremedim,gittim adamla ilişkimi düzeltim biraz -1'e falan getirdim ve kalesine tekrar girdim ama ne zaman kaleye girsem haydut saldırısına uğruyorum ve şu yazıyor;
"Sana saldıran haydurtları alt etmeyi başardın.Yoluna devam ederken birden yerde bir cüzdan buluyorsun,belki birileri onun icabına bakmak istiyordu yada birileri senin kaderinin sonunu belirlemek istiyordu.
[Devam...]"


Evet arkadaşlar böyle bişe işte oyunda lordlar sürekli ona mesaj götürmemi istediklerinde süikaste uğruyorum bu yüzden biraz korktum ve kayıdı sildim :grin:.

Eğer sizinde böyle yaşadağınız tuhaf olaylar var ise aşağıya alalım ↓

 
Osmanlı senaryosunu oynarken Fatih reise yardım edeyim diye düşündüm Osmanlı'ya katılıp haritanın yarısını feth ettim daha sonra hizmeti bırakıp kendi imkanlarım ile Diyarbakırı feth edince Fatih reise başka şekilde yardım ederken bana savaş ilan etti :grin: haritaya yayılmışlarken bunları bitirmek çok imkansız gözüküyor'du bende yeni kayıt açtım :grin:
 
Üzgünüm ama bu easter egg veya gizli bi özellik değil.  Oyun çıktığından beri gece ve gün doğumuna karşı vakitlerde bi şehre veya köye girmeye çalışırsan haydutlar seni basınca o yazı çıkar.  Aslı yok bunun
 
namın tek veya iki basamaklıyken bile olabiliyor o. yani kalradya'da kimse seni tanımasa bile, gece herhangi bir şehre gizlice girersen aynı durumla karşılaşabilirsin. anlayacağın lord seni öldürmesi için kiralık katil falan tutmadı. :razz:
 
Back
Top Bottom