Viteška družina "Zlatno Burence"

YourStepDad

Baron
WBWF&SNWVC
Best answers
0
Bio sam, i bilo je izvrsno. :smile:

Šteta što su Hrvati tako brzo ispali, vidi se da im je prvi put. :razz:

Srbija je vrlo dobro prolazila, ali nema, Rusija mete sve, vidi se da su ipak oni tu veterani. :smile: Moram reći da su mi se Srpski surcoati jako svidjeli, imali ste jedne od najbolje odjevenih boraca.

Imam more jedno slika, budem uploadao neke kad nabavim USB kabel, jer wireless nažalost nemam.

To je stvarno trebalo doživjeti, autentičnost i surovost svega je brutalna i nadmašila je sva moja očekivanja. Vidio sam likove koji su dobijali toliko snažne udarce u glavu da je izgledalo kao da se više nikad neće ustati, a jesu, i ležerno odšetali nakon bitke. :razz: Zaštita koju oklopi pružaju me bome iznenadila.

Probao sam brojne kacige i držao i mahao mačevima, skoro sam zajedno s frendom kupio jedan...nažalost samo skoro. :razz: Kovači i prodavači su izuzetno ljubazni, svi rado daju im se roba isproba. Posebno mi se sviđa sallet kaciga, u njoj bi recimo mogao spavati koliko je udobna. :razz:

 
Best answers
0
Stvarno steta za Hrvate (odgledao sam par borbi, koliko sam stigao na jutjubu), na tim Srbije sam ponosan jer su se zaista dobro pokazali s obzirom da su prvi put nastupali..
Kolika je otprilike bila cena slemova i oruzja ?

Verujem da je sve bilo na nivou, sem voditeljke budimo realni, zavidim ti ! :smile: Jedva cekam da vidim slike, slike Zimketove (grupe) na fb-u sam vec "upio", Trogir= prelep grad
 

YourStepDad

Baron
WBWF&SNWVC
Best answers
0
Hm, cijena kaciga se baš ne sjećam, bilo je u rangu od 200tinjak eura pa nadalje. Sjećam se da su jednoruki mačevi bili u rangu od najjeftinijih i najlošijih od 80, osrednjih 120 - 140, i skupljih od 300 pa nadalje. Mogao sam uzeti mali buckler za 50 eura, ali što će mi štit bez mača.  :razz:
 

Heroes_Witch_King

Сада ми је криво што нисам отишао, али нема везе, биће сигурно још оваквих турнира. Него да вас питам, да ли се тамо прави и пиво на начин како се то правило у средњем веку?

Зато што би стварно волео да пијем пиво на прави историјски начин :grin:
Исто ме занима да ли праве неку храну, и да ли имају неке рецепте из историје?
 
Best answers
0
Ne znam zasto ali sam ja ocekivao mnogo vece cene :smile:

Poprilicno sam siguran da prave i hranu i pice na istorijski nacin..
Cini mi se da sam cuo voditeljku kako to pominje u pauzama borbi..
 

Heroes_Witch_King

А да ли уопште има неких видео снимака нашег тима, да видим како су се борили итд.
Зато што на YouTube уопште нисам наишао на никаквих видео снимака.
 

Heroes_Witch_King

S obzirom da im je prvi put da se bore, bas su bili dobri i organizovani :grin:
 

Heroes_Witch_King

Treba neko da unese neku zivu atmosferu ovde, zato sto na ostalim sekcijama za razne jezike na ovim forumima, stalno imaju neku temu.
Treba i mi tako nesto slicno da imamo.
 

Zimke Zlovoljni

Section Moderator
WB
Best answers
0
Da se pohvalim malo mojim novotarijama :smile:

 

Zimke Zlovoljni

Section Moderator
WB
Best answers
0
Jedan dečko iz naše grupe je otišao ovako da poseti samo. Ceo događaj je promašio poentu nažalost. Trebalo je da se proslavi obeležavanje 600 godina Manasije kako je prvobitno bilo predstavljeno, a onda se to pretvorilo u nešto drugo, u neko čudno busanje u grudi organizatora koji su napravili vašar sa Šaolin monasima, paganskim igračicama iz Ukrajine, kaskaderima koji su se palili i tako trčali zapaljeni okolo, jebem li ga :neutral: Ono čudo festival jeste, kakav, nemam pojma ali viteški sigurno nije. U svakom slučaju deluje kao zanimljiv festival za posetioce ali stvarno nema nikakvih dodirnih tačaka sa istorijskom rekonstrukcijom, zato nije ni bilo ljudi koji se bave time među učesnicima.
 

SBolshevik

Squire
Best answers
0
Više je to bio performans nego nešto istinski ozbiljno, da.
Iskreno mi je najsmešniji deo bio kada su Tomi uručivali mač i kada se neki tip iz publike prodrao "Ubodi ga!" :lol:
 
Top