Vilken nationalitet tillhör du?

Vilken nationalitet tillhör du?

  • Norge

    Votes: 81 21.2%
  • Sverige

    Votes: 181 47.4%
  • Danmark

    Votes: 66 17.3%
  • Annan/Other

    Votes: 54 14.1%

  • Total voters
    382

Users who are viewing this thread

C4? Hvis du har Olafson på din steam venneliste, spørg om han vil være med! :razz: han er afhængelig af det spil lige for tiden...
 
jepekula said:
Jag är finska, perkele.
Finland är Winland.
"Finland"? Du menar händelsevis inte svenska Österland:wink:
Map_swedish_lands.png
 
Risefal said:
Skåne såklart  :wink:

Godt at se nogen kan stå ved at være skåning og være stolt af det.. Jeg selv er fra Danmark :smile:.

Jeg er patriotisk og har derfor den mening at Skåne burde blive Dansk igen eller selvstændigt, men hvordan skal det kunne lade sig gøre når folks mentalitet ikke er opsat på det.

Tag et kig på linket her, så giver det måske også lidt mere forståelse på hvorfor folk fra Skåne siger de er Skåninge og ikke Svenskere; http://ekstrabladet.dk/nationen/article1606782.ece
Som det her taget fra artiklen;
Skåne har nu været besat af svenskerne i mere end 350 år.

Allerede i begyndelsen af 1600-tallet drog Gustav II Adolf ned i Skåne og ’plyndrede, brændte og slog ihjel, som vi fandt for godt’, som kongen selv pralede med.

Når den slags barbarer sejrer – det kan være Saddam Hussein, Gaddafi eller svenskekongerne – må eftertiden sørge for, at deres ugerninger ikke bliver til varig gavn for deres land.

Skåningerne er da heller aldrig blevet rigtige svenskere. F.eks. har de aldrig lært at tale svensk. Skåningerne er et gemytligt, usvensk folkefærd. De ligner sjællænderne.

Sverige, det rigtige Sverige, begynder først, når vi kommer nord for de kompakte smålandske skove oppe ved Jönköping. Stockholm er dette Sveriges hovedstad. Skåningernes hovedstad er, nu som før 1659, København.
Og det her;
BØR SKÅNE blive dansk igen?

Selvfølgelig. Men inden det kan ske, må skåninger og danskere blive mere bevidste om, at de hører sammen. Øresundsbroen har gjort sit. Men skåninger, der flager med det skånske flag, bør højt og tydeligt sige, at nu vil de tilbage til Danmark. Og danskere, f.eks. DR’s vejrmeldere Søren Jacobsen, Bettina Bjerring og Jesper Theilgaard, må holde op med at kalde Skåne for Sydsverige. For Sydsverige er Småland. TV2’s Peter Tanev har lært det.

Sverige er som bekendt den mest moralske nation i verden. Så man skulle ikke tro, Sverige kan leve med den uret, landet har begået ved med krudt, kugler og tortur at vriste Skåne fra sit moderland.

Skåningerne har aldrig fået lov til selv at bestemme, om de vil høre til Danmark eller Sverige. Den afstemning bør de få i vor tid.

Lidt AT TÆNKE OVER...

Når alt det er sagt, så længe LEVE Skandinavien og Nordisk Union!  - Ud med EU!
 
Back
Top Bottom