Video Sözleri Yazabileceğim Kolay Bir Program Arıyorum

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Genghis_Khan61

Arkadaşlar arayüzü kolay basit ve güzel editleri olan bir program arıyorum , aradığım özellikleri ;
*Kullanılabilir düzgün arayüzü .
**Mümkünse Türkçe
*** Boyutu fazla olmayacak bir şekilde
****Şarkı sözlerini hoş bir şekilde yazabileceğim bir program arıyorum .
Verdiğim tüm örnekler bu video ya eş değer.Yani bu videoyu yapan adam hangi programı kullanıyor ?

Hahaha kardeş güldürdün beni,hocam daha bir kareye iki ayrı metin koyamıyoruz , bu adamın yaptığı video ise ... kaliteli,ben video yapma / hazırlamada çok iyi biriyim . Elimden çok program geçti bu yüzden söylüyorum . Zaten Windows'un kendi programları çok dandik '' MediaPlayer , Movie Maker olsun Microsoft Security Essentials olsun...Yinede sağ ol ama konuya önem veren yok.

Anlatamadım , benimki altyazı ile alakası yok sn'ye birkaç metin ekleyip diğer yazıların durmasını sağlamam lazım. Videoda herşey ortada (SPOİLER'AKİ VİDEO) . O videoyu altyazı programıyla zor yaparım/rız.Sen yinede bir link ver bakayım zaten konuya bakan yok kilitlerim bari . !?

Teşekkür ederim , millet başka önerisi olan varsa lütfen yazsın .

Paradox_vt said:
Aslında bu baya zor ve paralı  :cry:
Demonstration (beleş) halinde sanırım videoda sitenin reklamı oluyor. O kadar da zor değil gibi ya sadece Photoshop CS5 istiyor. Sözleri şarkıyla senkron ettikten sonra indireceğin zip dosyasında easy mode ve manual mode oluyor. Easy olan sanırım sadece Photoshop ile kısa bir işlem gerektiriyor. Manual'da animasyonları falan da ayarlıyormuşsun.

Biraz daha detaylı bir şekilde anlatabilir misin güzel amelli kardeşim :]

CS 5 mi yoksa CC ' mi felan şimdi boşuna indirmeyelim . Hangi programla editliyoruz , birkaç bir şey yaptım ama :smile: (Çeviri sorun değil)

Ben buldum Adobe Flash Professional CC FL olacakmış yapıyorum şu an ama bi yerde hata verdi lyrctv den indirdiğim dosyayı cc ye atarken dosyanızda bir hasar meydana gelmiş olabilir diyor ve dosyayı açmıyor .  :shock:  :evil: :evil:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom