Varsayılan Tarayıcı

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Klai

Grandmaster Knight
Old Guard
Beni varsayılan tarayıcım inatla Opera olmuyor. İnternette araştırmıştım, varsayılan programlardan ayarlayabiliyorduk. Opera o listede yoktu. Arada opera açılışta '' Varsayılan tarayıcın olayım mı ? '' diye soruyor ama evete tıklasam dahi değişmiyor. Opera'yı nasıl vrsayılan yapabilirim ?

Klai said:
Beni varsayılan tarayıcım inatla Opera olmuyor. İnternette araştırmıştım, varsayılan programlardan ayarlayabiliyorduk. Opera o listede yoktu. Arada opera açılışta '' Varsayılan tarayıcın olayım mı ? '' diye soruyor ama evete tıklasam dahi değişmiyor. Opera'yı nasıl vrsayılan yapabilirim ?
Geçenlerde format attım. Banada her açışımda sormaya başladı. Ard arda 3-4 kez evet bastım. Sonrada hayıra bastım ve şuan varsayılan tarayıcı opera.

Opera haricinde sadece ınternet explorer yüklü.

Hımm. Bende sormuyor artık :razz: Neyse, gerekli yardımlar gelmediği taktirde alışacağız artık.

Biraz saçma ama varsayılan tarayıcıyı sil. Varsayılan tarayıcı Google Chrome ise programı kaldırırken varsayılan tarayıcı hangi tarayıcıya atansın diye soruyor. Oradan Opera'yı seçebilirsin.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom