anderson
Recruit
öncelikle oyunda eksik gördüüm noktalara deinmek istiyorum.Örnein rahip olarak ba_layabiliyoruz fakat ne is yaradii pek çözebilmisdeilim yada avc1 olabiliyoruz fakat neyi avliyoruz?bence oyuna çesitli hayvan turleri(yaban domuzu,kurt,at,koyun,inek,geyik v.b)hayvanlar eklenmeliki atlar1n çizimleri ve hareketleri kusursuza yak1n oldugundan bu hayvanlar1nda eklenmesi cok guc olmayacakt1r ve bu hayvanlar1n etleri,derileri marketlerde satilmali.Oyunu ben biraz tarz olarak gothic2ye benzettim oynayanlar bilir ve orda yaratilan atmosfer ufak hilelerle destekleniyordu.Mesela savas alanindaki agaclar art1r1labilir cesitlenebilir,akarsulara kopru eklenebilir boyle ufak ayrintilar ve biraz da ses efekti oyundan alinan zevki 2 kat1na ç1kar1r düsüncesindeyim.Ve ana map ekrar1ndaki sehirlerin yerine kutsal mekanlar,rebel kamplari,ciftlikler ki at sat1n almak icin bi fikir,villageler,kuleler fln eklenirse simdiki halinden cok daha cekici bir oyun olur.Bu ufak detaylarla zaten mevcut olan oynanabilirlik desteklenmis olur.Son olarak oyunu yapanlar1n eline saglik ve bu isi profosyonel bir ekiple daha büyük naif olmayan bir konsepte oturtmalari türk oyun tarihi icin cigir acar