Vikingler???Searcy said:Nord--------->"Nord" "North" sözcüğünden gelme iskandinav ülkelerini temsil etmekte --- devlet adı olarakda biliyordum ama unuttum
Karadağ said:Vikingler???Searcy said:Nord--------->"Nord" "North" sözcüğünden gelme iskandinav ülkelerini temsil etmekte --- devlet adı olarakda biliyordum ama unuttum
Searcy said:Karadağ said:Vikingler???Searcy said:Nord--------->"Nord" "North" sözcüğünden gelme iskandinav ülkelerini temsil etmekte --- devlet adı olarakda biliyordum ama unuttum
Sanırım, onlar.
Searcy said:Rodoklar hangi devleti veya topluluğu temsil ediyor?
kemikaze1234 said:Kergit--------> Kırgız Türkler, Moğol veya diğer türk toplulukları
Veagir------->Rus Knezleri ve Rus toplulukları
Svadya------>Avrupadaki beylikleri ve krallıkları temsil eden devlet
Sarranid----->Sassanid'ler değil. Direk bütün Arap toplumunun karışımı
Nord--------->Viking ve İskandinav Topluluklarımsı birşey.
Rodok--------> İtalyan ve Alman karışımı ama tam olarak ne bende bilmiyorum![]()
tasase5 said:vaegirler rustur bildigime göre çünkü krallarının sancagı kaplandır ve ordusu barbar ordusudur ve avnionbasi birsey bilmiyor
tasase5 said:eğer vaegirliler osmanlıysa onların kralları yerine padişahı olurdu ve zaten oyunda türkleri temsil eden kergitler var ayrıca osmanlılar karda buzda yaşamıyodu vaegirliler osmanlıysa sarranidler türktür