update kontrol edin

Users who are viewing this thread

lütfen şu update leri yayınlamadan kontrol edin her update ile çalışan şeyleride bozuyorsunuz ticaret sisteminin resimleri renkleri gitti şimdide kullandığım kılıcın resmi at resmi oldu her update ile bu resimler dahada saçmalamaya başladı şu yamayı çıkarmadan bi kendinizde kurun oynayın 5 dk sürekli bir şeyler bozuluyor. son sürat full zırlı at ile kalkansız yarım yamalak zırlı adama çarpıyorum adama 1 hasar veriyor şaka gibi adam ne düşüyor ne bişey böyle at çarpması olur mu ?

edit = nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz çok merak içindeyim düşmanımı idam ettim diye kendi ülkem bana trip atıyor ? normalde helal olsun demeleri lazım lütfen polyanna kafasından çıkın. oyundaki nüfus sistemi çok saçma sapan kendi kendine eksilere iniyor nüfus zafer kazandıkça artıyor ama az artıyor artmalı savaş kaybedince de düşmeli.
 
Last edited:
lütfen şu update leri yayınlamadan kontrol edin her update ile çalışan şeyleride bozuyorsunuz ticaret sisteminin resimleri renkleri gitti şimdide kullandığım kılıcın resmi at resmi oldu her update ile bu resimler dahada saçmalamaya başladı şu yamayı çıkarmadan bi kendinizde kurun oynayın 5 dk sürekli bir şeyler bozuluyor.
1.0.7 den önce item karşılaştırma renkleride bozulmuştu ;c
 
Back
Top Bottom