ufak ayarlar yapabilirmiyiz ?

Users who are viewing this thread

musticd

Banned
bazı modlarda olan.. mesela sağ ust tarafta harita gibi adamların yerini gosteren.. yahut atın yada kalkanın enerjisini gosteren  ufak paketler yada kodlar yapabilirmiyiz ? evetse nasıl ? hayırsa canınız saolsun :smile:

hatta kaç adam öldürdüğün falanda var ammaaaaa... ingilizce işte.. türkçe olmayınca olamayor.. şoyle uzman ve mubarek bi kişi açıklasa keşke :smile:

mesela fire arrow modunu oynadım çok hoş gorsel efekler vardı.. adam guzel yapmış.. benim dediğim sadece ondan bi kaç patch.. yani sol alt tarafta kaç adam öldürdüğün felan gözükse.. yapılabiliyorsa eğer tabiki..

bunun için modun yapımcısına danışman gerekir ki uğraşıp yaptığı kodlamayı tanımadığı bir adamla paylaşacağını sanmam

ben modül sistemleri inceleyerek yapıyorum, güzel oluyor :razz: ama ölüm olayını hala çözüp çözemediğimi bilmiyorum :mrgreen:

kus gribi said:
ben modül sistemleri inceleyerek yapıyorum, güzel oluyor :razz: ama ölüm olayını hala çözüp çözemediğimi bilmiyorum :mrgreen:

ne demişler.. azimle çalışırsan azimle ortak olursun.. falan filan işte..  :shock:

Back
Top Bottom