Ucuz Oyun Keyfi - İndirim ve Ücretsiz Oyun

Users who are viewing this thread


Close the sun ve sherlock oyunları bu hafta ücretsiz. Haftaya just cause 4 ücretsiz. Takip edin EpicStore kampanyalarını.

Also, there will be https://www.epicgames.com/store/tr/product/just-cause-4/standard-edition cc4 next week!
 
Uplay'de 5 Mayıs'a kadar beleş:
ubi.PNG


Epic Games Store'da 7 Mayıs'a kadar beleş:
Screenshot_1.png
 
Çok teşekkür ederim Cioss, Assassin's Creed 2 için.
Edit: Yeni fark ettim, Steam'de Pacman Championship Edition 2 bedava. Artık hoşunuza giderse yükleyin.
 
Last edited:
Bu haftanın oyunu gizliydi takip eden varsa. Bayağı dedikodu döndü. GTA5 vermeye cesaret edemezler diyen var, eski oyun verirler diyen var hadi bakalım.

GTA5 hala daha almayan, oynamayan kalmışsa bir ihtimal onlara yarasın en azından
 
Bu haftanın oyunu gizliydi takip eden varsa. Bayağı dedikodu döndü. GTA5 vermeye cesaret edemezler diyen var, eski oyun verirler diyen var hadi bakalım.

GTA5 hala daha almayan, oynamayan kalmışsa bir ihtimal onlara yarasın en azından

Ben altyapıda sağlanacak büyük bir yarar karşılığında Bannerlordun bile 1 haftalığına ücretsiz dağıtılabileceğini düşünüyorum ama ne olursa olsun ses getiren bir oyun olacaktır. Gta5 de olabilir.

Ek: Profil fotoğrafın da güzelmiş, avatar göndermeli =)=)
 
Tencent basıyor parayı dağıtım hakkı kimdeyse, sonra beleşe veriyor böyle ama çoğu kişinin takıldığı nokta Rockstar bu kadar düşer mi düşmez mi? Belki de GTA 6'nın geliştirme sürecine başladıkları için 5'i çok önemsemiyorlardır artık ama yakın zamana kadar fiyat düşürmeden, GTA Online'a sürekli içerik ekleyerek götürüyorlardı oyunu.
 
Oyunu aldıktan sorna (GTA V) 60 liralık bir kod geliyor. 80 liralık indirimli oyunları 20'ye aldım, wd2, ac odyssey origins falan bedava resmen, üstelik aldıktan sonra yine kod veriyor :d
"Mağazadan 79,99 TL veya daha yüksek fiyatlı uygun bir oyun veya eklenti almak için 60 TL değerindeki Epic Kuponu'nu kullan (promosyon döneminde) ve 60 TL değerinde başka bir Epic Kuponu kazan. Not: Kuponlar 1 Kasım TSİ 10.59'a kadar geçerlidir. "
 
GTA 5'i beleş veriyor ama onu da satış sayıyor. Oradan ilk kuponu aldıktan sonra önce Ghost Recon Breakpoint sonra da AC Odyssey aldım ben de. İkisi de 28 liraya gelmiş oldu. Mao Zedong yoldaşım sağolsun cebinden oyun alıyor bize.
 
Henüz kesin karar vermesem de olağandışı yapısı ve efekleriyle dikkatimi çeken, lucy çağrışımlı, control adlı oyunu takibe aldım. Genişleme paketleriyle birlikte ucuza sunulursa ve üstüne kupon kullanımını sağlayabilirsem, şöyle bir 30 tl civarına almak isterim.

Daha olası bir ihtimalle, önümüzdeki 3 hafta içinde açılacak olan 3 epic kasasından birinde(ilk kasadan gta5 çıktı) gelebilecek olan control'ü bedavaya alıp genişleme paketlerini benzer bir fiyata alabilirim. Takipteyim, bekleyecem.

Satın alım için değerlendirilebilecek diğer mega indirimli oyunlardan origins ve satisfactory haricinde dikkatimi çeken yok, bunları da zaten oynamaktayım, varlar.


Not: Kasalardan buttterlord ve benzeri oyunlar da gelebilir.

 
Back
Top Bottom