Ucuz Oyun Keyfi - İndirim ve Ücretsiz Oyun

Users who are viewing this thread

Şuradan kontrol edebilirsin onu: https://steamdb.info/sales/

Yeşiller daha önceki gördüğü en düşük indirime denk indirimi, maviler ise şimdiye kadar gördüğü en düşük indirimi almış demek. Renksiz olanlar daha önce daha ucuza satılmış demek. İstediğin oyunu aratarak da bakabiliyorsun fiyatlandırma geçmişine.
 
Nadir Shah said:
Bazı oyunlar sanki daha ucuz oluyordu gibime geldi,  yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Evet, doğru. Cadılar Bayramı İndirimleri pek büyük olmuyor diğer indirimlerle karşılaştırıldığında. Zaten genelde korku temalı oyunlar indirime giriyor.
 
GTA V'i Steam'den takip ediyorum, indirim uygulanınca en fazla 84,50 lira falan oluyor. Bu fiyata alırım aslında fakat oynayacak pek vaktim olmuyor, hani daha büyük bir indirim görse atarım bir kenara, canım sıkıldığı vakit oynarım diye düşünüyorum. Steam'e eklemek koşuluyla alternatif satın alabileceğim site var mı ya da daha büyük bir indirim gelir mi?
 
https://steamdb.info/app/271590/

Adamlar satışlara bayağı güveniyor olmalı ki kaç yıl geçmesine rağmen hala daha fiyat düşürmüyorlar, en fazla da %50 indirim veriyorlar. Bir tek ben aldığımda denk gelmiş %67 indirim görmüş 59 liraya gelmiş. Price cut yeme ihtimali var RDR2 ile birlikte. Fiyat düşmese de indirim oranı artabilir, alacak için yine aynı olaya gelir.
 
ben daha çok single player sevdiğimden gta 5 ve the witcher 3'ü bekliyorum. multiplayer olarak battlefield 5 veya benzeri bi oyun kapabilirsem süper olacak. steam indirimlerini bekliyorum.

edit: steam hesabımda for honor, payday 2 buldum, onları indiriyorum. bi de rainbow six siege 2 günlüğüne ücretsizmiş, onu da indiriyorum, oynayabildiğim kadar artık.
 
Battlefield V'ten uzak durun şimdilik. 1 sene sonra anca çıkışında olması gereken içeriğe yakın bir şeye kavuştu. Seneye kadar gelişmeye, içerik eklenmeye devam ederse ve fiyatı da bir kez daha düşürürlerse alınabilir. Şu an alırsanız hayal kırıklığı olur.

Rainbow Six Siege bu ara 35 liraya satılıyor. Beleşse daha iyi deneyip görürsün beğeniyorsan alırsın. Tutarsa saatlerce oynarsın.
 
steam indirimler başladı. the witcher 3 goty (2 dlc ile birlikte) 22 tl. onu alıyorum. başka önerisi olan?

edit: battlefield 1 istiyordum bayağı, 5 euro originde. alınır mı?
 
Benim de konuya bi faydam olsun, hep indirimlere bakıp çıkıyorum.

Battlefield 5 60 lira (Ben 79'a aldım maalesef) https://www.oyunfor.com/battlefield/battlefield-5/battlefield-5-origin-cd-key

https://www.hesaplioyna.com/ Bu site de çok iyiymiş.
 
Back
Top Bottom