Ucuz Oyun Keyfi - İndirim ve Ücretsiz Oyun

Users who are viewing this thread

Zaten en fazla %40 indirim almış şimdiye kadar. Ölüp bitiyorsan alabilirsin tabi. Ama bence yıl sonu dahabüyük indiririm görecek öyle hissettim.

https://steamdb.info/app/379430/
 
Öyle hissediyorsan güz ya da kış indirimlerini bekleyeyim, zaten benimde anca 1 ay sonra oynamaya vaktim olacak oyunu, şimdi alırsam da kütüphanemde bekleteceğim yani. Şu anda Sleeping Dogs ve The Witcher 3 var kütüphanemde, önce onları oynarım o zaman. Zaten The Witcher 3 baya oyalar beni muhtemelen. :smile:
 
İndirim-beleş vs için buraya bakanlar olabilir diye öbür konuya attığım iletiyi buraya alıntılayayım bari.

Cioss Julius U.X. said:


Özet:

Halloween İndirimi: 29 Ekim - 1 Kasım
Sonbahar İndirimi: 21 Kasım - 27 Kasım
Kış İndirimi: 20 Aralık - 3 Ocak



Humble Bundle'da WB Games indirimi: https://www.humblebundle.com/games/wb-games-classics-bundle?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1

Edit: Warner Bros indirimleri ilgi çekici olabilir onların da özetini yazıyorum:

Tier 1 - 1 dolarlık(5,70 TL):
+ Scribblenauts Unlimited
+ Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
+ Batman™: Arkham Origins

Tier 2 - 4.11 dolarlık(23,43 TL):
+ Bastion
+ Mad Max
+ Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
+üsttekiler

Tier 3 - 12 dolarlık(68,42 TL):
+ Batman ™: Arkham Knight
+ Batman™: Arkham Knight Season Pass (Includes all Premium Edition DLC)
+üsttekilerin tamamı

Şahsi yorumum özellikle Batman hayranıysanız, bu oyunları oynarım ve param da var diyorsanız tier 3 alınabilir. Yanında Bastion, Mad Max gibi hoş oyunları da almış oluyorsunuz. Ama o kadar para vermem ya da Batman beni çok ilgilendirmiyor diyorsanız 1 dolarlık kesinlikle çok iyi. Scribblenauts için Multiplayer kanalında övgüler dizdiler İngilizce geliştirmek için birebir falan diye belki ilgilenen olur ama bence tier 1'in en önemli kısmı Shadow of Mordor GOTY ve Batman: Arkham Origins. Güncel kurda 5,70 liraya yani bir tavuk döner ekmek parasına böyle iki oyun alıyorsunuz. Hadi yine Batman hiç iplemeyin diyelim Shadow of Mordor GOTY tek başına 1 dolar için çok iyi bence.

Edit2: Şimdi kontrol ettim. Shadow of Mordor sahibi olanlar GOTY Edition'a 18 lira karşılığı upgrade edebiliyormuş. Hiç olmayanlar doğrudan Shadow of Mordor GOTY Edition almak için 59 lira ödüyormuş. Yani bunlara 5,70 lirayla ulaşmak gerçekten mantıklı.
 
Finde said:
29 ekim-1 kasım arası cadılar bayramı indirimi var steamde. Onu gözünüze kestirin isterseniz.

Cadılar Bayramı indirimlerinde genelde korku oyunları büyük oranda indirim görüyor, diğerleri anca ufak tefek indirimler alıyor yanlış hatırlamıyorsam. :sad:
 
Kirigaya Kazuto said:
Finde said:
29 ekim-1 kasım arası cadılar bayramı indirimi var steamde. Onu gözünüze kestirin isterseniz.

Cadılar Bayramı indirimlerinde genelde korku oyunları büyük oranda indirim görüyor, diğerleri anca ufak tefek indirimler alıyor yanlış hatırlamıyorsam. :sad:
Valla %20 indirime bile razıyım. :grin:
 
PVP oynayabilirsiniz. Power level şart değil orası için. Ama çoğu PVE içeriğini DLC olmadan oynayamazsınız. Çünkü DLC ile power level sınırınız artıyor. Ayrıca DLCler olmadan fazla içerik yok. PVP kısmında da şöyle bir sıkıntı var. Oyunun en iyi silahları DLC silahlarıdır genelde. Çoğunluk aynı silahları kullanır. O yüzden adamı önce görüp 3-4 hs atsanız bile adam sizi 2 hs vuruşu ile indirebiliyor. Bazen tek hs bile atabilir. Oyun DLCsiz yarım (Hem PVE içeriği için hem de PVP içeriği için). Son çıkan Forsaken DLCsi oyundan daha pahalı. O yüzden almadım. Ama ucuzlarsa alırım çünkü oyun çok eğlenceli. Yabancı clanla falan oynadım baya. 2 bin saatin üzerinde oynamışımdır. Cidden zevkli oyun. Item kasması, PVE içeriği hatta PVP de zevkli. CS, R6, BF1-4 vb. gibi çok FPS oyunu oynadım. En güzel mekanikli ve zevkli PVP Destiny'de bu bir gerçek benim için artık..

Tavsiye ederim. Ama DLCsiz unutun.. Beleş yapma sebepleri DLCsiz oyunun bir hiç olduğunu bilmeleri. DLC almanız için beleş yapıyorlar. Bungie biraz bu konularda şeref yoksunu bir firma..
 
https://www.humblebundle.com/store/sins-of-a-solar-empire-rebellion?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1

22 Kasım'a kadar beleş.

Ayrıca Rainbow Six Siege beleş haftasonuna girdi, indirim falan da almış.
 
Steam indirimleri başladı.

Final Fantasy XV alacağım sanırım. En ucuza piyasada 100 liraydı. Steam 87'ye satıyor. Baya mantıklı.

Ayrıca Shadow of War almak isteyen varsa bence tam zamanı. Çakın gitsin tüm dlclerle.
 
1 ay önceki indirimlerde almak üzereydim ama olumsuz yorumları okuyunca bayağı bir soğudum. Oyun 27 Eylül 2017'de çıkmış. 1 yılda fiyatının 20 liraya düşmüş olması bariz kötü olduğunu gösteriyor zaten.

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/middle-earth-shadow-of-war

İnceleme işi yapanlar şişirirken kullanıcılar gömüyor, Steam incelemelerinde de bayağı gömülüyor oyun. Shadow of Mordor'un üstüne bir sürü şey konulmuş Nemesis sistemi devam ettirilmiş falan ama oyunu bitirebilmek için gereken şeyleri parayla aldırmak falan bayağı sıkıntılı.

Tabi isteyen alsın oynasın kimsenin kararını etkilemeyeyim.

Edit: Steam incelemelerine tekrar baktım, geçen ay yapılan incelemelerde en yeni incelemeler %50 iyi %50 kötüydü. Bu sefer sanırım bütün DLClerle indirime girmiş olduğu için özellikle dün bayağı olumlu inceleme yağmış.

sss5.png


Sadece ana oyun 22,78 TL, ana oyun + DLCLer 32,80 TL imiş. Genel olarak liranın değer kaybı göz önüne alındığında 30 lira için iyi ama aynı zamanda yazık 1 yıl içinde oyuna dair tüm içerik 30 liraya düşmüş. Kendim oynamadığım için oyun içi satın alma muhabbetinin etkisini ve zorlama kısmını bilmiyorum belki de oraya güvendikleri için fiyatı düşürebildiler. Oynamış olanlar aydınlatırsa hoş olur.
 
Back
Top Bottom