TW Geliştiricilerinin Oyunculara Saygısızlığı

Users who are viewing this thread

Saygısızlık demenin pek doğru olduğunu düşünmüyorum, fakat klanlara verilen desteğin sıfır olması uzun zamandır oyunu bekleyen kitleyi fazlasıyla üzüyor.
 
Bu oyunun var olma sebebi singleplayer modudur. Dolayısıyla singleplayer'a yüklenilmesi normaldir. Öte yandan multiplayer oynayan arkadaşları da anlıyorum. İşte bu yüzden, oyunun ilk gününden beri, multiplayer'ın erken devreye girdiğini düşünüyorum. İki modun da erken erişim döneminde bir arada yürütülmesi, düzeltilmeye çalışılması işleri karıştırıyor. İki tarafı da tatmin etmiyor. Multi kısmı sorunları giderilmiş bir şekilde ilerleyen zamanlarda aktif edilmeliydi.
 
Adamlar oyunu yapan kişiler. Oyunun teknik eksikliklerini bizden daha iyi biliyorlar. Testerlar feedbackler vs. Moral bozma falanda var. Bı zatihi developerlarin kendisinden biliyorum.oyunun eksikliklerini fikirlerinizi görüşlerinizi belirtin zaten. Kimse size susun demiyor. Ne dediğinden çok nasıl dediğin önemlidir. Konuda yeterince boş yapılmış. Bir şeyi de kabullenmeniz gerekiyorsa kabullenin artık. Forum bilişsel mastürbasyon için yaratılmadi.bu 'gorusler' yıpratmak dışında unutulup gidilecek zaten. Bende çok aglakladim forumda ama developerlari alindircak bişi denmemeli. Klan konusunda kafaya taktigimiz şeyleri adabinca atışırız canımız sıkılırsa. Developerlara laf yok.
 
Arkadaşlar istediğiniz şeyler geliyor; https://www.youtube.com/channel/UC26Cwg9HjAR2mGiUQAInQxg

Klan kurma, maç için server açabilme ve klan maçına girerken matchmaking de map seçme faction seçme vb. özellikler test aşamasında eklenecekmiş.
TW geliştirici ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum kendi adıma oyun içi klan bannerlord çıkmadan önce de hep aklımı kurcalayan bir soruydu. Yamanın ne zaman geleceği belli mi? Geldiği zaman oyuncu sayısının katlanacağını düşünüyorum.
 
TW geliştirici ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum kendi adıma oyun içi klan bannerlord çıkmadan önce de hep aklımı kurcalayan bir soruydu. Yamanın ne zaman geleceği belli mi? Geldiği zaman oyuncu sayısının katlanacağını düşünüyorum.
Biraz bakındım lâkin kesin bir şey bulamadım. Tahminimce 1-2 haftaya gelir bence en geç ama. (Yani umarım)
 
Biraz bakındım lâkin kesin bir şey bulamadım. Tahminimce 1-2 haftaya gelir bence en geç ama. (Yani umarım)

Suanda oyunda klan sekmesi var fazla kurcalamadım fakat var belki işlevi yoktur zaten dün gördüm

Ek olarak herkes birşeyler yazıp fikir belirtmiş benimde belli başlı düşüncelerim var. Öncelikle Multiplayer’dan başlayacağım bence şuanda Multinin en büyük eksiği kendi sunucumuzu açmak hostlamak ve M&B serisinin normal Shopping olayından Warband’deki gibi Class ve Kit Sistemine geçilmesi KİT Sistemi Multiplayer oynayan kişileri kısıtlıyor ve Çeşitliliği azaltıyor. Bazı arkadaşlar combat sisteminden yakınmış çünkü combat çok yavaşlamış ve sabır işine dönmüş yani eskiden One Handed ile yapılan Düellolar Feint ve Block isterken artık Sadece block istiyor çünkü feint kaldırıldı sadece basit fakeler atılabiliyor ve zaten herkes bu oyun hatta beta alpha yani 2018 civarında oyunun combatının asla Warbanddeki gibi olmayacağını biliyordu ve bence böyle büyük bir değişim gayet yerinde olmuş çünkü Warband’i sindirmiş bir tayfa var benimde içinde olduğum bizim için combat aynı kalsaydı yeni oyuncular oyundan soğurdu buna adım gibi eminim Ve Emektar arkadaşların da dediği gibi Warband Remake olurdu ve bence bu hiç hoş birşey değil

Singleplayer gayet iyi EA bir oyun için iyi sabit güncellemeler geliyor zaten EA’dan tahminimce Mart Ayında çıkar yani tam 1 seneyi doldurmuş olduğunda

Bence gayet güzel bir oyun Developer arkadaşlar Eğer forumda bu yorumumu görürlerse hiç sanmasamda tahminimce yüksek bir kesim benim ile aynı görüşte Developerlar ellerinden geleni yapıyor bence hiç suçlamayın moral bozmayalım ben inanıyorum ki Oyun Sarıcak
:grin:
 
ne kadar kasarsan kas bu oyunun combat sistemi warbandın combat sistemi kadar eğlenceli olamaz gibi geliyor, animasyonlar falan harika ama animasyonlar güzel olduğu için çok garip bi ağırlık oluyor, warbandda olan o akıcılık yok gibi. Single için Bannerlord multi için warband devam ediceğiz gibi, bide class mevzusu var.

edit, bu konu eskiymiş ya, ben yeni sandım neyse :grin:
 
Back
Top Bottom