Tw Forum ''Görüş'' Gazetesi[İlk sayı çalışmalarına başlandı.]

"Yarı-Aktif"lik.

• Olsun.

Votes: 6 50.0%
  • Olmasın.

Votes: 6 50.0%

• Total voters
    12

Users who are viewing this thread

Kaira

goruskopya.png

Ön Söz

Bir zamandır aklımda olan bir proje,Forum gazetesi.Eminim ki sizde her çıkan yeni haberin konusunun açılmasından sıkılmışsınızdır.Ben de bunu bir forum gazetesi açarak halledebileceğimi düşündüm.

Sistem

Tartışmadan uzak,yani tabii ki tartışmalar olacak ancak dozunu kaçırmadan.Haberlerin,seçilmiş yazarlar tarafından yazıldığı bir yer.Yazarlar da tabii ki robot gibi sürekli haberleri yazmayacaklar,haberlerin altına yorumlarını eklemekte serbestler.Yazarlar haberlerde istediği yerden,yeri belirtmek sureti ile alıntı yapmakta serbesttir.Şu anlık sadece "Gündem" ve "Siyaset" planlarım haberlerinin daha ağırlıklı olması yönünde ancak istek artarsa "Spor" bölümü de açılabilinir,hatta "İddia Platformu"nda ki arkadaşlara burada yorum yapmalarına yönelik teklif dahi sunabiliriz ancak bunları konuşmak için çok erken.

Tek ikilemde kaldığım konu,gazetenin haftada bir gün(Pazar günü) tüm yazarların yazılarının bir arada çıkması mı yoksa isteyenin kafasına estiği zaman yorumlaması mı,bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum.Şahsen ben haftada bir gün çıkmasını destekliyorum.

Yazarlar

[list type=decimal]
[*]
Kaira
[*]KNnK(Tatar_Han)
[*]Flecha(Spor kısmı)
[*]Ssoic(Eğlence,Güncel)
[*]Mirholmes(Yarı Aktif)
[*]Kararsız_Atom
[*]Senkron(Spor-Yarı Aktif)
[*]Tenzo(Köşe yazarı-Genel)
[/list]

Yazar alım sistemi

gorus.png

Zaten forumda ki belli başlı güvenilir kişilere insiyatifimizi kullanarak teklif gönderilecektir.Onun dışında yazar olmak isteyenler bana mesaj atabilir,başvuru formu taslağımız şöyledir;

Code:
Yer:....
Ne sıklıkla gazete okuyorsunuz(İnternet gazetesi dahil):
Yorum konusunda uzman olduğunuz alan(Bkz.Spor,Siyaset)
Seçtiğiniz herhangi bir konuda,seçtiğiniz konuyu belirterek kısa bir makale yazınız.:

Burada alınan bilgiler doğrultusunda ilk olarak yazılan makale Gazetede ki üyeler tarafından;

Olayları yorumlayabilme.
Düzgün Türkçe kullanımı.
Akılda merak uyandırmayacak şekilde olayı ve görüşünü aktarma.

Ve bunun gibi dallarda incelenecektir.

Dipnot:Tarafsız olmak açısından her görüşten,dinden insanların bulundurulmasına özen gösterilecektir.

Goker'e çok teşekkürler

Eskiden böyle bir projemiz olmuştu. İş fiyaskoyla sonuçlanmıştı ama. İşin inanılmaz zor. Ayrıca başlık biraz yanlış geldi bana. Benim tasarladığım birkaç projeden biri ifşa oldu zannettim.
Dediğim gibi, işin çok ama çok zor. Yazar başvurusu yapmayacağım. Ama grafiksel anlamda her türlü destekle buradayım.

Ssoic said:
Eskiden böyle bir projemiz olmuştu. İş fiyaskoyla sonuçlanmıştı ama. İşin inanılmaz zor. Ayrıca başlık biraz yanlış geldi bana. Benim tasarladığım birkaç projeden biri ifşa oldu zannettim.
Dediğim gibi, işin çok ama çok zor. Yazar başvurusu yapmayacağım. Ama grafiksel anlamda her türlü destekle buradayım.
Haberim yoktu,ama bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum gerçi bu sadece bana değil yazarların sorumluluklarına da bağlı.

Üstteki örnekte gördüğümüz arkadaşın yaptığı gibi yazar alımlarını başvuru değil davet yoluyla yapmayı talep ediyorum. Yoksa kabarır iş.

Mantıklı fakat yeteneklerinde önünü kapatmamak gerekir,zaten oradan çok kişi çıkacağını tahmin etmiyorum,kaliteli mal kendisini her daim belli eder.

Edit:Ankete katılım olursa sevinirim.

Üsttekine verdim oyu. Tek kişide toplanılıp sayfa haline getirilip paylaşılsın.

Benim görüşümde aynı şekilde fakat bu bazı arkadaşlar için sorun yaratabiliyor.

Neyse benim çıkmam iyi geceler.

Kopī Ninja no Kakashi said:
Yaz beni yazarlara.
Teklif göndereceğim kişiler arasındaydın zaten.

Mosin-Nagant said:
Daha öncede vardı ama nedense gazete devam etmedi.Ama sizin başarılı olacağınızı düşünüyorum.
Sağ ol.

Gelişmeler;Bazı teklif gönderdiğim kişilerin haftada 1 makale yetiştiremiyeceklerini öğrendim bunun üzeine aklıma ''Yarı-Aktif''lik gibi bir şey geldi,2-3 haftada bir makale yazacak,ancak korkum herkesin ''Yarı-Aktif'' olması üzerine bu yüzden kararsız kaldım.

MeRGiT said:
Başarılar, herhangi bir konuda yardım etmem gerekirse hazırım.
Teşekkürler,şu an sadece yazar kadrosu eksik,onun dışında bir şey yok.Onu da kendimiz halledebiliriz umarım.

Back
Top Bottom