Kaira
Ön Söz
Bir zamandır aklımda olan bir proje,Forum gazetesi.Eminim ki sizde her çıkan yeni haberin konusunun açılmasından sıkılmışsınızdır.Ben de bunu bir forum gazetesi açarak halledebileceğimi düşündüm.
Sistem
Tartışmadan uzak,yani tabii ki tartışmalar olacak ancak dozunu kaçırmadan.Haberlerin,seçilmiş yazarlar tarafından yazıldığı bir yer.Yazarlar da tabii ki robot gibi sürekli haberleri yazmayacaklar,haberlerin altına yorumlarını eklemekte serbestler.Yazarlar haberlerde istediği yerden,yeri belirtmek sureti ile alıntı yapmakta serbesttir.Şu anlık sadece "Gündem" ve "Siyaset" planlarım haberlerinin daha ağırlıklı olması yönünde ancak istek artarsa "Spor" bölümü de açılabilinir,hatta "İddia Platformu"nda ki arkadaşlara burada yorum yapmalarına yönelik teklif dahi sunabiliriz ancak bunları konuşmak için çok erken.
Tek ikilemde kaldığım konu,gazetenin haftada bir gün(Pazar günü) tüm yazarların yazılarının bir arada çıkması mı yoksa isteyenin kafasına estiği zaman yorumlaması mı,bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum.Şahsen ben haftada bir gün çıkmasını destekliyorum.
Yazarlar
[list type=decimal]
[*]
Kaira
[*]KNnK(Tatar_Han)
[*]Flecha(Spor kısmı)
[*]Ssoic(Eğlence,Güncel)
[*]Mirholmes(Yarı Aktif)
[*]Kararsız_Atom
[*]Senkron(Spor-Yarı Aktif)
[*]Tenzo(Köşe yazarı-Genel)
[/list]
[*]
Kaira
[*]KNnK(Tatar_Han)
[*]Flecha(Spor kısmı)
[*]Ssoic(Eğlence,Güncel)
[*]Mirholmes(Yarı Aktif)
[*]Kararsız_Atom
[*]Senkron(Spor-Yarı Aktif)
[*]Tenzo(Köşe yazarı-Genel)
[/list]
Yazar alım sistemi
Zaten forumda ki belli başlı güvenilir kişilere insiyatifimizi kullanarak teklif gönderilecektir.Onun dışında yazar olmak isteyenler bana mesaj atabilir,başvuru formu taslağımız şöyledir;
Code:
Yer:....
Ne sıklıkla gazete okuyorsunuz(İnternet gazetesi dahil):
Yorum konusunda uzman olduğunuz alan(Bkz.Spor,Siyaset)
Seçtiğiniz herhangi bir konuda,seçtiğiniz konuyu belirterek kısa bir makale yazınız.:
Burada alınan bilgiler doğrultusunda ilk olarak yazılan makale Gazetede ki üyeler tarafından;
Olayları yorumlayabilme.
Düzgün Türkçe kullanımı.
Akılda merak uyandırmayacak şekilde olayı ve görüşünü aktarma.
Ve bunun gibi dallarda incelenecektir.
Dipnot:Tarafsız olmak açısından her görüşten,dinden insanların bulundurulmasına özen gösterilecektir.
Goker'e çok teşekkürler