Turks Mod (Hazırlık Aşamasında)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Searcy

Master Knight

TURKS MOD

Mod Wardbanda kadar uzuyabilir.O yüzden değişiklikler ve yenilikler daha fazla artacaktır.Buda çıkış tarihini uzatacaktır.İlk önce bina ve yapılardan başlıyacağım.Bunlar modun en zor kısımları...Modda çok fazla tarih üzerinden gitmekistemiyorum.Kendi yarattığım karakterler ve Npc lerde olucak.Bunun yanı sıra Osmanlı zamanında tanınmış gaziler savaşcılarda
bulunacak.Ayrıca Mescidi Aksa gibi tarihi yapılarda moda koymaya çalışıcağım.

100'e yakın bayrak yapmayı düşünüyorum.Bu bir kısmı...

Haşhaşinlerin Bazı Kıyafetleri:

Daha Rütbeli Haşhaşinin Kıyafeti...

Altair

Oyunun Haritası(Balamir'e Teşekkür Ediyorum :wink:)

2cyl37o.jpg

28jcgig.jpg

ÖZELLİKLER

-----------------------------------------------------------------------------------------
-Yeni silahlar
-----------------------------------------------------------------------------------------
-Yeni Atlar
-Yeni Harita
-Yeni Miğferler
-Kudüs, Şam ve İstanbul gibi şehirlerin içi baştan sona değiştirilecek. Ayrıca
yeni yapılar ve binalar yapılacak.Bunların içinde tarihi yapılar, yeni evler,
camiler, kiliseler ve süs havuzları yapılacak.En az 15 yeni yapı eklenecek.
-Masyaf kalesi eklenecek.Zamanla uyuşmasada moda renk katması amacıyla Al Muallim ve
fedaileri olacak.
-Oyunda Araplar, Osmanlılar ve Haçlılar olacak.Bunu yanı sıra bir kaç derebeylikte eklenecek.
-Müzikler ve sesler değiştirilecek.
-Yeni bayraklar yapılacak.Bunların içinde Osmanlının, Haçlıların ve Arapların kullandığı
bayraklarda olacak.
-Yeni Npc karakterler tasarlanacak.Bunların kendinin özgü hikayeleri olucak.
-Yeni Zırhlar
-Lordları ölümlü yapabilirim.
-Oyuna Komutan olarak başlanabilecek.
-Yeni birkaç görev eklenecek
-Arayüz ve arka plan değiştirilecek.
-Oyun izin verdiği kadar şehirler büyütülecek.Şehirler daha çok göze hitap edecek.
-Oyunun gerçekliğini bozduğu için artık menüden değil şehirin içine girerek tüccarlarla alışveriş yapabileceğiz.
-Oyuna yeni binek hayvan ekleyebilirim.
-Çok zor olsada başkentlerin içine saray yapabilirim.
-Bazı Npc ler arasında düşmanlıklar olacak.
-Bazı Npc ler ölümlü yapabilirim.
-Sürekli tekrar eden diyaloglar değiştirilecek.
-Ayrıca oyunun gerçekçiliğini bozan çoğu şey değiştirilecek.

-Köyler artık mezra havasını vermekten çıkıp büyütülerek daha hoş görünüme sahip olacak.
-Şehirlerde dolaşan insan sayısı arttırılacak, şehir daha canlı hale getirilecek.
-Yeni map iconlar yapılacak.
-Bazı itemlerin güç dengeleri değiştirilecek.
-Yeni ticaret itemleri yapılacak.
-Bazı textureler değiştirilecek.
-Yeniçeri gibi kapıkulu ve eyalet askerleri eklenecek.
-Savaş kampları eklenecek.Savaş kamplarının içinde gözcü kulesi, çadır gibi yapılar olucak. 
-Şehir dışında yeniçeri ocakları olacak.
-Oyuna sancak eklenecek.Bazı askerler sancak taşıyacak.
-Mod Türkçe olacak.
-Oyuna deniz savaşları ekleyebilirim.
-Bazı kalelerin içi değiştirilecek.Bazı kalelere ise yeni yapılar eklenecek.
-Oyunda level kasmak zorlaşacak.
-Skillerde, kitaplarda oyun menülerinde ince ayar yapılacak.Detaylar gözden geçirilecek.
-Haritada dolaşan yeni birlikler eklenecek.
-Ayrıca "at ıslığı" özelliği getirilicek.
Bunu yazdıktan sonra fark ettim ki The Mercenary bunu çoktan yapmış. Ama kodlar baya farklı. Onun yaptığında sadece kendi atınızı çağırabilirsiniz(tabii varsa), benimkinde ise herhangi bir at çağırabilirsiniz. Hatta yeterince karizmanız varsa daha fazla çağırabilirsiniz. Daha da fazla karizmayla küçük bir at sürüsü bile yapabilirsiniz.
-"Alay" özelliği getirilicek.Düşmanlarla alay ederek onları kızdırabileceksiniz.
-"Savaş Narası" özelliği getirilicek.Benim belirleyeceğim sürede düşmanlara bağırarak kaçırtabileceğiz.
-Depar, hiddet ve ilk yardım gibi özelliklerde moda koyacağım.

İmza 1:sad:Valavukar)

Code:
[URL=http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,63601.0.html][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3774/mza2.jpg[/IMG][/URL]

İmza 2:sad:Valavukar)

Code:
[URL=http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,63601.0.html][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7056/signature3g.jpg[/IMG][/URL]

İmza 3:sad:Searcy)

Code:
[URL=http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,63601.0.html][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3497/sonsonson.jpg[/IMG][/URL]

İmza 4:sad:e.PFeaR )

Code:
[url][http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,63601.0.html][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/7125/turksmodsgn.jpg[/IMG][/URL][/url]

İmza 5:sad:ismail.karakose )

Code:
[URL=http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,63601.0.html][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/131/imzafu.jpg[/IMG][/URL]
Özel Teşekkürler

Balamir (Kendi rızası ile verdiği harita için teşekkür ediyorum)

Valavukar (Yaptığı 2 imza için teşekkür ediyorum)

Oğuzhan (Yaptığı kod yardımları ve çeviriler için teşekkür ediyorum)

::karalord:: (Yaptığı kod yardımları için teşekkür ediyorum)

ismail.karakose (Kendi isteğiyle yaptığı 1 tane imza için teşekkür ediyorum)

pasa (Yaptığı ve yapcağı yapı ve binalardan dolay teşekkür ederim)

e.PFeaR (Kendi isteğiyle yaptığı 1 tane imza için teşekkür ediyorum)

bencede çok güzel bi mod olacak bende yardım etmek isterim bide birşey sormak istiyorum kale ve köyden büyük şehirden küçük şehircikler eklenmeli (rokdaki warcamp gibi ama daha çok şehir biçiminde) böylece zamanındaki tüm şehirleri ekleriz ben kastamonu yu eklemeyi isterim hatta kastamonuya özgü kastamonu evlerini (safranbolu evlerine benziyor ama bizim evlerimiz daha estetik ancak turzizme kazanıdırılamamış :cry: ) saat kulesini ben yaparım nedersin

edit: belki bi npc yi kastamonunun hikayesini de anlattırırız valla çok güzel olur lütfennnnn

pasa said:
bencede çok güzel bi mod olacak bende yardım etmek isterim bide birşey sormak istiyorum kale ve köyden büyük şehirden küçük şehircikler eklenmeli (rokdaki warcamp gibi ama daha çok şehir biçiminde) böylece zamanındaki tüm şehirleri ekleriz ben kastamonu yu eklemeyi isterim hatta kastamonuya özgü kastamonu evlerini (safranbolu evlerine benziyor ama bizim evlerimiz daha estetik ancak turzizme kazanıdırılamamış :cry: ) saat kulesini ben yaparım nedersin

Tamam dediklerini düşüneceğim.Saat kulesini yapmayı deneyebilirsin güzel olursa moda koyarım.

Eğer dediklerinin hepsini yapabilirsen çok müthiş bir mod olacak Searcy.  Bu arada mod için yardımcı olabilirim bildiğim kadarıyla artık.(Kodlar vs.)

İnşallah ''dawn of turks'' mod'u gibi yalan olmaz birde yukarda resimdeki karakter assasin creed degilmi? :S ( osmanlıyla ne alaka daha dogrusu türklerle ne alakası var anlayamadım )

YigitBey said:
İnşallah ''dawn of turks'' mod'u gibi yalan olmaz birde yukarda resimdeki karakter assasin creed degilmi? :S ( osmanlıyla ne alaka daha dogrusu türklerle ne alakası var anlayamadım )

Evet Türklerle bir alakası yok.Ama modun zengin olması amacıyla o tip Npc karakterleride ekledim.Başkalarına saçma gelebilir ama bir gün Dawn of Turks modu çıkınca benim modumla arasında ne farkı olucak?

Searcy ps yükledim birkac at texturesi yapıp sana özelden gösteririm bir ara bakarsın begenirsen eklersin...ama ayarlamak uzun sürer  :?:

Bu arada başarılar...

cixmert said:
Searcy ps yükledim birkac at texturesi yapıp sana özelden gösteririm bir ara bakarsın begenirsen eklersin...ama ayarlamak uzun sürer  :?:

Bu arada başarılar...

Tamam güzel yaparsan neden olmasın...

Metehannica said:
Başarılar Searcy.Yapabileceğim birşey olursa pmni bekliyorum :smile:.

Eyvallah...

Metehannica said:
Lordlar konusunda şöyle olabilir belki saçma gelebilir ama :smile:.

Osmanlının bütün padişahlarını küçükten büyüğe doğrus sırala.Kral Osman Bey mareşal Orhan Bey......en küçük lord Vahdettin mesela.İstersen o kadarda aşağılara inmezsin :smile:.
Gerçekçiliği bozar.

RojoDiablo* said:
Lordlar Padişahlarmı Olacak

Lordlar padişah mı olucak derken? Padişah bi tane olur. :lol:

Metehannica said:
Lordlar konusunda şöyle olabilir belki saçma gelebilir ama :smile:.

Osmanlının bütün padişahlarını küçükten büyüğe doğrus sırala.Kral Osman Bey mareşal Orhan Bey......en küçük lord Vahdettin mesela.İstersen o kadarda aşağılara inmezsin :smile:.

Gerçekliği çok bozar Metehannica...

Searcy said:
Bunu yazdıktan sonra fark ettim ki The Mercenary bunu çoktan yapmış. Ama kodlar baya farklı. Onun yaptığında sadece kendi atınızı çağırabilirsiniz(tabii varsa), benimkinde ise herhangi bir at çağırabilirsiniz. Hatta yeterince karizmanız varsa daha fazla çağırabilirsiniz. Daha da fazla karizmayla küçük bir at sürüsü bile yapabilirsiniz.[/color]
Oguzhan said:
At ıslığı Bunu yazdıktan sonra fark ettim ki The Mercenary bunu çoktan yapmış. Ama kodlar baya farklı. Onun yaptığında sadece kendi atınızı çağırabilirsiniz(tabii varsa), benimkinde ise herhangi bir at çağırabilirsiniz. Hatta yeterince karizmanız varsa daha fazla çağırabilirsiniz. Daha da fazla karizmayla küçük bir at sürüsü bile yapabilirsiniz :grin:
Eheheh tam aynısı

Sir Peter said:
Bunu yazdıktan sonra fark ettim ki The Mercenary bunu çoktan yapmış. Ama kodlar baya farklı. Onun yaptığında sadece kendi atınızı çağırabilirsiniz(tabii varsa), benimkinde ise herhangi bir at çağırabilirsiniz. Hatta yeterince karizmanız varsa daha fazla çağırabilirsiniz. Daha da fazla karizmayla küçük bir at sürüsü bile yapabilirsiniz.[/color]
Oguzhan said:
At ıslığı Bunu yazdıktan sonra fark ettim ki The Mercenary bunu çoktan yapmış. Ama kodlar baya farklı. Onun yaptığında sadece kendi atınızı çağırabilirsiniz(tabii varsa), benimkinde ise herhangi bir at çağırabilirsiniz. Hatta yeterince karizmanız varsa daha fazla çağırabilirsiniz. Daha da fazla karizmayla küçük bir at sürüsü bile yapabilirsiniz :grin:
Eheheh tam aynısı
[/quote]

Evet oğuzhan ve karalordcuğuma o yüzden teşekkür ediyorum.

hiiiç sorun değil :grin:
ayrıca bence NPC olarak altair değil Haşhaşin koy :grin:
aynı tiple tabii. Hatta yapabilirsen zırhın yanına bir haşhaş torbası da ekle :grin:(ciddiyim ha güme gitmesin sonra öneri)

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom