TTnetten sms ile orjinal aldım key yok Yardım !

Users who are viewing this thread

bilgecan11

Veteran
beyler konu yanlış yerdeyse affola bulamadım yerini,

7979 a WB diye mesaj attım e-pin xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
                                            e-şif: xxxxxx                        (x ler sayı)

şeklinde mesaj geldi ttnet oyuna girdim üye oldum aktive ettimde hani şifre nerde nasıl elde edicem.

yönlendirebilirseniz sevinirim.

TTnetde paketini aktifleştir ttnet oyunmatiği indir m&b warand bolumune gır oyna de ındır ondan sonra oyunmatıge tıklayıp oyna hernagı bır key vermiyorlar.Üyelik sistemiyle.

oyun şu an iniyor fakat ; şimdi baktığım forumda serial vermiyorlarmış ? oyunmatik sürekli keyloger hatası verip, patchleri geç atıyor aynı zamandada mod yükleyemiyomuşuz????

bunlardan daha önce haberim olmadı sadece sms at oyna dedi.

PARDON BİZ KERİZMİYİZ ? BU OYUNU OYNAYAN HERKES SERİAL OLMADAN HERBİBOKUN BAŞA GELECEĞİNİ BİLMEZMİ ?

nedemek serial yok, şimdi söylerin bu olay düzgün çalışsa bile önceden uyarılmadan 20 tl ye bana serialsız, 2 saat indir yükle ve sorun çıkarsın şeklinde oyunu neden aldırdılar?

bence bu yöntemin boku çıktı ve çıkmaya devam...

yine aynı soru serial neden yok ?

YİNE AYNI SORU TÜRK VATANDAŞININ TTNET E ANA AVRAT SÖVMEMESİ İÇİN BİR NEDEN NEDİR?

Hayır mod yükliye biliryoruz burda Ubsilon Xefor Cioss öpücüklerimi yolluyorum.

Yoo gayet başarılı bir sistemi var.

İndir Problem yaşamak gibi bir sorun yok ttnet için yazılmıs özel bir sistem var üyeligini giriyorsun oyunda multi oynamak için.

Serial neden yok güzel soru ttnet oyunmatikden olay kiralama gibi oldugundan serial vermiyorlar.

Yani kısaca keriziz.

Bu mesajı okuyanların herbiri lütfen ttnetten almayın d & r dan paketli 15 tl ye alın serial sahibi olun.

şu anda denenmiştir dezavantajlarınız :

oyunu 5 dk da kurup serial girip başlamak yerine,internetten 2 saat indiriyor.
siteden patch yüklemek yerine, kafasına esince yükseltiyor bekletiyor.
keylogger, bug, serialsızlık gibi bir durum sözkonusu bunlarda bazen çıkan problemler.

bende isterim ttnet güzel birşey yapsın, keşke sadece serial yollasaydı daha bu gidişle çok küfür yiyecek.

Timonna said:
TTNET ile bu oyunu oynayan birçok kişi var. Onların yaşamadığını senin yaşaman ve bu durum yüzünden forumda isyanları basman yanlış bir hareket.

isyanlara gelenlerde var konuyu yanlış yere açtım sonradan farkettim.
20 tl belkide boşa gidicek ilerde bir sorun çıktığında neden isyan etmiyim?
sms at oyna sloganıyla 2-3 saat indirdi oyunu serial vermedi neden isyan etmiyim?
susup oturmamızı söyleyen sistemde sadece 0.1 kuruşum gitse isyan ederim 20 tl gitti neden isyan etmiyim ?

Arkadaşım. Böyle bir sorunla karşılaştığında yapman gereken tek şey; senden parayı alan kurum ile irtibata geçmendir. Biz sana bu konuda yardımcı olamayız!. Bu yüzden burada hararetli yazılar yazman doğru değil.

bizim yardım edebileceğimiz bir durum yok, ttnet'e yazacaksınız bir sorun varsa.

durum yardımı geçtiki yardım isteyecek bir durum kalmadı,

artık olay milleti uyarmak başkasınında bu duruma düşmesini engellemeye geldi.

PunisHimenT said:
Hayır mod yükliye biliryoruz burda Ubsilon Xefor Cioss öpücüklerimi yolluyorum.

Yoo gayet başarılı bir sistemi var.

İndir Problem yaşamak gibi bir sorun yok ttnet için yazılmıs özel bir sistem var üyeligini giriyorsun oyunda multi oynamak için.

Serial neden yok güzel soru ttnet oyunmatikden olay kiralama gibi oldugundan serial vermiyorlar.

DAHA NEYİ SAVUNUYORSUNUZ OYUN İNTERNET OLMADAN SİNGLE OYNANMIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUNUN ÜSTÜNE DİYECEK BİRŞEY?

Kardeşim amacım senin kalbini kırmak değil ama bazı şeyleride lütfen biraz cık araştırarak yapın haa anladık 20 tl boşa gitmiş aslında boşa da gitmemiş ama keşke sms atıcana gidip ne güzel kutulu alsaydın bende öyle yaptım taa okulların ilk haftası gittim d%r den kutulu version aldım...:grin:

admin beyimiz konuları kitledinde madem, sabit bir bilgilendirme yap oyunu nerden nasıl alırsak, ne olur ?

bu sayede hem bu polemik kapanır, hem ben amacıma ulaşmış, hemde yeni gelenler bilgilenmiş olur, böylece bu konu hakkında daha isyan çıkmaz.

bence senin boynunun borcudur bu, çok değilki küçük bir bilgilendirme,

warband ttnetoyunda sabitinde yeterince bilgilendirme yok. ve gözede batmıyor.

Tavrınızı hiç sevmedim haberiniz olsun.

Sabit konu var, Warband Satışa Çıktı diye, oraya bakabilirsiniz oyunu kutulu almak için.
Taleworlds'ün kendi sayfasından alabilirsiniz, sadece serial alırsınız.
Steam, D2D, Impulse gibi dijital kanallardan alabilirsiniz, buradan da yine serial ya da kendi sistemleriyle oyunu alırsınız.

Bu noktada ben oturup her bir sitenin sistemini anlatamam, siz oyunu hangi kanaldan almaya karar verirseniz o kanal hakkında bilgi edineceksiniz, artısına eksisine bakacaksınız.

D&R da 15 TL olduğuna emin misin? Benim bildiğim her yerde 30 TL hatta bence TTNET bu yüzden 20 TL ye satıyor.

Kleidophoros said:
http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000308498&mid=0000000328293

Evet evet gördüm ve çok şaşırdım ya şaka gibi :S biz 4 tane almştık bekleseymişik 8 tane alabiliyormuşuz XD Bu oyun kaç aydır 15 TL burada bana 2 ay deyinde düşüp bayılıyım burada

Back
Top Bottom