TTnetOYUN vasıtasıyla pişman olmayın warband (inadına kitlersin artık.)

ADMİN BEYİMİZ KONUYU İNADINA KİTLERMİ ?

• TABİKİ

Votes: 5 50.0%
  • TABİKİ

Votes: 2 20.0%
  • TABİKİ

Votes: 3 30.0%
  • TABİKİ

• TABİKİ

• TABİKİ, AMA BİZ İNTERNETSİZ ORTAMDA CRACKLE SP OYNAYALIM.

Votes: 5 50.0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

bilgecan11

Veteran
Yani kısaca keriziz.

Bu mesajı okuyanların herbiri lütfen ttnetten almayın d & r dan paketli 15 tl ye alın serial sahibi olun.
TTnet Kesinlikle serial vermemektedir.

şu anda denenmiştir dezavantajlarınız :

oyunu 5 dk da kurup serial girip başlamak yerine,internetten 2 saat indiriyor.
siteden patch yüklemek yerine, kafasına esince yükseltiyor bekletiyor.
keylogger, bug, serialsızlık gibi bir durum sözkonusu bunlarda bazen çıkan problemler.

bende isterim ttnet güzel birşey yapsın, keşke sadece serial yollasaydı daha bu gidişle çok küfür yiyecek.

bütün bunlara razıysanız 7979 a WB yazıp gönderin 20 tl karşılığında eziyet başlasın.

FAKAT ŞUNU UNUTMAYIN OYUN İNTERNET OLMADAN SİNGLE BİLE OYNANMIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rahatsız arkadaşım benim. Oyunun internet istemesi oluşan bir sorundan ibaret. İleride bu sorun düzelecektir. Buraya boş boş gereksiz ve agresif yazılar yazmayı kesmeni, başka "şeyler" le oyalanmanı dilerim.

hangi dayanağa göre düzelecektir, bence bir sorun değil kasıtlı birşeyki ttnet internet satsın.

evet hangi dayanağa bağlı konuşuyorsun kanıt link herhangi birşey göster ?

sen ttnetoyun çalışanımısın ?

hadi sen kralsın serial nerde ?

Size tek sorum var Oyunmatik yardımda ; TTnet aboneliğiniz olmadan oyunları oynayamassınız diye bir madde var.

Buda demek oluyorki biz bu oyunu satın almadık kiraladık.

işte bu yüzden serial yok.

kardeşim alacağın malı araştırıp iyice öğrenip alsaydın ya ben alırken de ttnet vardı araştırdım bana göre diilmiş ttnetin sistemi 20tl ye aldım marketten. ttnetin sisteminden onca kişi memnun sen istisnasın ve istisnalar kaideyi bozmaz.18 tl gitti diye intahar mı edeceksin yani? ttneti  kötülemene gerek yok. interneti ödeyecek kadar paran varsa bi mb daha alabilirsin buda sana ders olur bidaha alacağın şeyi araştırırsın. ama iyi yanından bak belki araştırmadan daha pahalı işey alıp bu dersi bu şekilde alabilirdin 18 tl ile yırttın.

Haklısın kardeşimde, burda konu başkalarının bu duruma düşmemesi çünkü reklamı yapılırken 7979 a sms at oyna diyor,

çoğu kişi serial gelicek sanacak.

Onu engellemeye en azından sesimi duyurarak bu konunun bilinmesini istiyorum.

gerçekten salak saçma gerekçeler gerekiyor oynamak için son sözüm hiçbirşekilde ttnetle işiniz olmasın.

Yani anlatmaya çalıştığın durumu anlıyoruz. Bilgilendirmek için böyle yazılar yazıyor olabilirsin. Benim burada söylediklerim, forum içerindeki diyalogların seviyesinin düşmemesi adına...

hangi dayanağa göre düzelecektir, bence bir sorun değil kasıtlı birşeyki ttnet internet satsın.

Bak güzel kardeşim. Bu oyun, çıktığından bu yana yükseltme sürümleriyle geliştiriliyor. 1.011-1.132 gibi...

İnternet bağlı değilken bu oyunu oynayamama sorunu 1.131 sürümü ile aramıza katılan "Steam" üzerinden achievement sisteminin gelmiş olması. Yani bu 1.131 sürümü gelmeden önceleri, bu oyun gayette güzel internetsiz oynanabiliyordu.

Düşüncelerini araştırmadan karamsarca burada dile getirmenden şikayetçiyim. Umarım beni anlamışsındır. 

İnadına kitlemez ama aynı konudan bir tane başlık yeter.
Daha önce de yazdım, ttnet'in satış politikasıdır, bizim elimizden birşey gelmez. Oyunu satın almadan önce açıp okusaydınız oyunmatik satış sözleşmesini. Zaten ne demişler, ucuz etin yahnisi...
crack mrack işlerini de bir geç ustacım.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom