Trabzon'u Karıştıran SMS

Users who are viewing this thread

Trabzon'da yüzlerce kadının telefonuna, 'T.C. kimlik numarasının son rakamı 4 olan kadınlara valilik Anneler Günü hediyesi olarak 500 TL yardım yapacak' şeklinde bir mesaj gelince bugün onlarca kadın valiliğe akın etti. Trabzon Valiliği yazılı açıklama yaparak, bu mesaja kimsenin inanmamasını istedi.

ŞEHİR EFSANESİNE DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre hafta sonunda kimin gönderdiği belli olmayan bir SMS, yüzlerce kadının cep telefonuna ulaştı. Valiliğin, Anneler Günü hediyesi olarak T.C. kimlik numaralarının son rakamı 4 olan kadınlara 500 TL yardım yapacağının iddia edildiği mesaj, şehirde kulaktan kulağa yayıldı ve şehir efsanesine dönüştü. Mesaja inanan çok sayıda kadın, bu sabah erken saatlerden itibaren Trabzon Valiliği'ne akın etti. Valilik görevlileri, mesajda yazılanların yalan olduğunu anlatarak kadınları ikna etmekte güçlük çekti. Trabzon Valiliği, yazılı bir açıklama yaparak, mesaja kimsenin inanmamasını istedi. Valiliğin açıklamasında, "Bazı vatandaşlarımızın valiliğimize müracaat edip, Trabzon Valiliği'nin Anneler Günü dolayısıyla T.C. kimlik numarasının son rakamı 4 olanlara 500 TL dağıttığı iddiaları tamamen asılsız olup, bu iddialar dedikodudan ibarettir" denildi.

kaynak http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=220698

abimle haberleri izlerken yarılmamıza vesile olmuştur

Bir kaç sene önce İzmir'de arka arkaya depremler olurken sivrizekanın biri çıkıp yetkililer açıkladı saat 3 te deprem olacak demişti. Bütün millette sokağa dökülmüştü. :smile:

Bana o günü hatırlattı bir an...

Eğitim = Şart

Tabi biraz da uyanık olmak gerekiyor.Hep yapıyorlar bu yardım uydurmalarını, ellerine ne geçiyorsa tabi yapanların.Kına yaksınlar ne diyeyim.

mfozmen said:
Bir kaç sene önce İzmir'de arka arkaya depremler olurken sivrizekanın biri çıkıp yetkililer açıkladı saat 3 te deprem olacak demişti. Bütün millette sokağa dökülmüştü. :smile:

benim bildiğim o arada baya hırsızlık olduğu ama :grin:

Oguzhan said:
mfozmen said:

benim bildiğim o arada baya hırsızlık olduğu ama :grin:
Öyle anonslar yapıldı hırsızlar uydurdu bunu diye hatırlıyorum ama hırsızlık oldu mu hatırlamıyorum açıkçası. Kesin olmuştur ama ya beklerim yani

Sadece Trabzon olsa neyse..Yurt geneli böyle...
Bugün ikametgah kağıdı almaya gittim muhtarlığa , bi teyze geldi..Aynı olay..Muhtar aradı birilerini sordu yok öyle bi şey dedi falan..5 dk geçti , bi teyze daha.. Neyse kağıdı aldım gidiyorum bi teyze daha..Birlikte toplanıp sırayla mı geliyolar anlamıyorum ki.  :???:

Bergama'da bile var böyle şeyler.İnsanlara mesaj atıp T.C nin sonu 4 le bitenlere Ziraat Bankası 100 YTL yardım yapacak demişler.Z.B'nın önünde kuyruk oluşmuş.:lol:

Artizan vakti zamanıyla 50 lv süprizi diye yedirirken
hatta ondan 2 sene öncede aynı şeyi adını bilmiyorum yapan şahıs millete yedirirken baya komik olmuş
forumda bile var böyle şeyler
halk olarak çabuk inanıyoruz

Back
Top Bottom