TR_Pandora_RP PK 1.3 Modülünde aktif

Users who are viewing this thread


Herkese Merhabalar,

Pandora_RP sunucumuz açılmıştır. Yaklaşık 1,5 aydır aktiftik fakat toxicliği temizleyene kadar foruma konu atmak istemedik. Biliyoruz ki RPG sunucuları artık Persistent Kingdoms modunda tatmin edici ve uzun ömürlü olamıyor.

Bu yüzden adımız RPG değil RP'dir. Mrpg, Hrpg gibi kavramları her ne kadar sevmesekte; kendimizi Medium RP olarak tanımlayabiliriz. Ne çok kurallarla boğacak ve oyun deneyimini bozacak ne de başı boş bırakmayacak bir yönetim anlayışımız bulunmakta.

Kendimizden bahsetmemiz gerekirse yaklaşık 20 sene evvel masaüstü RP oyunları ile başlayan RP geçmişim Ultima Online ile 1997 yılında bilgisayara taşındı.


Sunucumuz da ve discordumuz da en hafif küfür, toxic hareketler ve yapılan rolleri baltalamaya dair en ufak hareket süresiz geri, açılmaksızın banlanır.

Sunucumuza giriş için, Discord kanalımızda sesli doğrulama ve guid doğrulamaları yapılır. Bunlar yapılmadan, Discord üzerinde kanallarımızı göremeyeceksiniz ve bir süre sonra kickleneceksiniz. Whitelist scriptine kaydedilir. Bu script sayesinde guid kaydedilmemiş kimse sunucuya giremez. Ayrıca belirtmek isteriz ki, kendi ellerimizle 120 adet RDM yapan veya şüphe uyandıran guid banlanmıştır.

Sunucu kesinlikle Owner'a ait değildir. Pandora sunucusu topluluğu ile birlikte hareket eder. Sadece kendi yaptığımız yepyeni mapler de oyun tecrübesi sunar.

Profesyonel bir proje hassasiyeti ile hareket edilir ve topluluğumuzla beraber kaliteli bir oyun deneyimi yaşanır. Daha önce Persistent Kingdoms TR sunucularında yapılan hatalardan ders çıkarılarak ilerlenir.

Owner dahil hiç bir admin kendine para basarak, teknik tabiri ile Admin Power kullanarak oyun oynayamaz. Oyuncuların isteği doğrultusunda admin logları paylaşılabilir.

Bu tecrübeye dahil olmak istiyorsanız.

Discord Kanalımız

Yozlaşmış bir Vali ve bu çarka katılmış Kent Muhafızlarının elinde Yeni Zendar kenti, adeta can çekişmektedir. Savaşlar, salgın hastalık ve kıtlığın ardından Kent'te sadece bir tane Tüccar Loncası ayakta kalmıştır. Tüccar Loncalarının çökmesi ile bomboş kalan binalar ise, savaştan sağ çıkan ama cinayetin getirdiği kara rüyalarla dolu bir daha asla eskisi gibi olamayacak, terhis edilmiş askerler tarafından işgal edilmişti.

Kenti sokak sokak paylaşan bu çetelerin kendi aralarında ki, bölge savaşları ve bitmek bilmez haraç talepleri yetmezmiş gibi; bir de hırsızların, dilencilerin bir araya geldiği bir Lonca ortaya çıkmıştı.

Açlık ve yoksulluktan bıkan insanların bir araya geldiği bu Lonca, geceleri evlere giriyor, soygunlar gerçekleştiriyorlardı.

Tüm bu olayların merkezinde olması gereken Vali ise karanlık işlerden gelen kara para ile rüyalara dalmış ve kenti kendi kaderine terk etmişti.

Mevcut haritamızda 4 adet Çete ve kendilerine ait Lonca binaları, 1 adet Hırsız ve Dilenciler Loncasına ait harabe, 1 adet Tüccar Loncası, 1 adet Kent Muhafızları ve Valilik Factionu bulunmaktadır.

Bunlardan hariç demirci, terzi, doktor, market (tüccar veya bakkal da diyebiliriz) ve dev bir hanımız mevcuttur. Hali hazırda oynayan bir topluluğumuz olduğundan RP'lerinizde sıkılmayacağınızın garantisini verebiliriz.

































 
Bir şehir etrafında sosyal-rp olarak dönecek sanırım. Gizli olması gereken bazı yerler haritada belirtilmiş, onların gizli olarak kalması daha ilgi çekici olurdu diye düşünüyorum. Başarılar.
 
Bir şehir etrafında sosyal-rp olarak dönecek sanırım. Gizli olması gereken bazı yerler haritada belirtilmiş, onların gizli olarak kalması daha ilgi çekici olurdu diye düşünüyorum. Başarılar.
Teşekkür ederiz. Bu mapler sürekli değişecek. RP yavaşladığında yeni bir map yeni bir senaryo şeklinde ilerleyecek
 
Back
Top Bottom