TR_La_Rivage Hard-RP [Kapalı]

Users who are viewing this thread

Sunucu aktifliğin düşmesinden dolayı kapandı. Yazın Creative Company ile ortak yürüteceğimiz bir projeyle geri döneceğiz. 4 ay süren bu süreçte bizimle beraber rol yapan, bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle Avrasya ekibine hem fikir olarak, hem de bizlere websitesi hazırladığı için ayrıca teşekkür ederim. Olumlu ve olumsuz yorumlar ileride hazırlayacağımız projeler için bize yol gösterici olacaktır. Bu süreçte fikir ayrımına düştüğümüz pek çok insan oldu. Bu süreçte kalbini kırdığım kişilerden özür diliyorum.

Bu süreçte topluluğu aktif tutmak adına Hard-RP ve Medium-RP açacak kişilere map yapımı, hosting ve script açısından elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Bana Steam veya Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Discorddan ulaşmanız daha sağlıklı olur steamda sürekli arkadaş listem doluyor.


Danaking#8922
 
Last edited:
2. senaryoda bulunamadım ancak ilk senaryo harikaydı. 3 senedir bulunduğum PW-PK ortamında böyle bir oluşuma denk gelememiştim. Arayışında olduğum bu hard-roleplay ortamında emeği geçen herkese teşekkür ederim, çok keyifli bir süreç oldu benim için.
 
3. Senaryomuz ile 2 Ağustos Pazartesi günü 20:30'da tekrar aktif olacağız. Daha önceki senaryolarda neler yaptığımızı bu başlık altında görebilirsiniz.
https://discord.gg/scmMurthYU Discord adresimizden #Oynanış kanalından sunucu hakkında bilgi alabilir, kayıt kanallarını kullanarak kayıt yapabilirsiniz.
 
Back
Top Bottom