Başvurunuz onaylandı, başarılar!Takımınızın adı: Revolt
Takımınızın kısaltılmış tagı: [Revolt]
Sancak: Discord özelden atarım
Oyuncu isimleri ve Guidleri:
1: Pardus 5153689
2: Dwalin 420994
3: Macro 5163589
Başvurunuz onaylandı, gelişmelerden haberdar olmak için Discord'u takipte kalınız. Başarılar!Cancers:
Delfador-3282858
CJJ-1524313
Kevin-3890971
Penthos-3276534
Takımınızın adı:HawlilerTakimi
Takımınızın kısaltılmış tagı:HT
Sancak:-
1: itiririririr 4873442
2: oturururur 5335324
3: hiririririr 5278498
güncellendi.Takımınızın adı: Yargılananlar
Takımınızın kısaltılmış tagı: Y_
Sancak:none
1:Ulwin 3369007
2:FatihBey 3711556
3:Valor~J 3745874
Kendi arkadaşları olduğu sürece sıkıntı yok xDHile kullanan oyuncuların bu turnuvada oynadığını görüyorum. Bu yazıya tıklayarak kendilerini görebilirsiniz. Eski bir konu fakat gene de iş görür.
Uyarılarınız dikkate alındı ve yürürlüğe girecektir.Hile kullanan oyuncuların bu turnuvada oynadığını görüyorum. Bu yazıya tıklayarak kendilerini görebilirsiniz. Eski bir konu fakat gene de iş görür.
''Kendi arkadaşları'' gibi bir sıfat kullanabilmeniz için bizi tanıyor olmanız gerekmektedir ve ayrıca belirtmek isterim ki, kimseyi kayırdığımız yok. Turnuva konusunda taşkınlık çıkarmak yerine durumu bana özelden iletebilirsiniz. TeşekkürlerKendi arkadaşları olduğu sürece sıkıntı yok xD
Bir tık hak veriyorum Feodras'a. Turnuva düzenlerken en azından hangi oyuncular neden yasaklanmış bir göz gezdirip açabilirsiniz. Örnek olarak vereceğim Hyena adlı arkadaşımızın hile olduğunu bir çok kez dile getirdik ve kanıtladık. Fakat maçlara baktığımda bu arkadaşın takımı, diğer takımı yenmiş. Sizce bu diğer takıma haksızlık değil mi?''Kendi arkadaşları'' gibi bir sıfat kullanabilmeniz için bizi tanıyor olmanız gerekmektedir ve ayrıca belirtmek isterim ki, kimseyi kayırdığımız yok. Turnuva konusunda taşkınlık çıkarmak yerine durumu bana özelden iletebilirsiniz. Teşekkürler![]()
Dediğim gibi, Hyena ile ilgili olan hile durumunu bugün öğrendik önceden bilseydik daha önceden müdahale edebilirdik. Yenilen takım olan Durzu Team'i tur atlattırıp, Hyena'nın bulunduğu Devlet İslamiyye takımını diskalifiye ettik.Bir tık hak veriyorum Feodras'a. Turnuva düzenlerken en azından hangi oyuncular neden yasaklanmış bir göz gezdirip açabilirsiniz. Örnek olarak vereceğim Hyena adlı arkadaşımızın hile olduğunu bir çok kez dile getirdik ve kanıtladık. Fakat maçlara baktığımda bu arkadaşın takımı, diğer takımı yenmiş. Sizce bu diğer takıma haksızlık değil mi?
Açıkçası multiplayer'ı bayağıdır oynamıyorum hatta elimi bile sürmüyorum diyebiliriz fakat diğer hakkı ile oynayan oyuncuların emekleri hiçe sayılırsa burada bir dur deme hakkına sahibiz, öyle değil mi?
EDIT: Bir tartışma başlatma içerisinde değilim, zaten sayfayı oluşturan arkadaşa hileciler hakkında bir kaç bilgi verdim. Turnuva daha fazla ilerlemeden bunları uygulamanız herkes için iyi olur, iyi forumlar.