Toprak Verme Sorunu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

cglynylmzz

Recruit
Kendi krallığımı kurdum derebeylerine toprak vermek istiyorum ama toprak verirken listede derebeylerinin ismi gözükmüyor kime verdiğimi bilemiyorum bunu nasıl çözebilirim?

Ortada bir liste varda isimler mi gözükmüyor yoksa liste de mi yok? Eğer düşündüğüm gibi bir liste var da isimler yazmıyorsa krallığın derebeyleri listesinden bakıp vermeyi dene ama önce bir yedek al, bakarsın tutmaz. Ama görüntü atarsan durumla ilgili daha da yardımcı olabilirim.

Görüntü alamadım ama şöyle açıklayayım

Matheld'i atadım bakanın yerine. Matheld'e gidiyorum ''Derebeylerimden birine toprak vermeni istiyorum'' seçeneğine tıklıyorum sonra vermek istediğim yeri seçiyorum. Normalde derebeylerinin ismi de yazması lazım ama sadece bunun gibi şeyler çıkıyor: (topraklar: 1 kale ve 1 köy)              Adanmış Derebeyinin ismi yazmıyor sahip olduğu yer sayısı ve ilişkimiz gözüküyor sadece.

cglynylmzz said:
Görüntü alamadım ama şöyle açıklayayım

Matheld'i atadım bakanın yerine. Matheld'e gidiyorum ''Derebeylerimden birine toprak vermeni istiyorum'' seçeneğine tıklıyorum sonra vermek istediğim yeri seçiyorum. Normalde derebeylerinin ismi de yazması lazım ama sadece bunun gibi şeyler çıkıyor: (topraklar: 1 kale ve 1 köy)              Adanmış Derebeyinin ismi yazmıyor sahip olduğu yer sayısı ve ilişkimiz gözüküyor sadece.

Mod kullanıyor musun ?

Galiba yoldaşlarını derebey olarak görüyorsun. Onları derebey yapmayı biliyor musun? :smile:
Eğer derebey yaptığından emin ise bir bug oluşmuş olabilir.

cglynylmzz said:
Osmanlı modu kullanıyorum
Anladım ben seni, Osmanlı modunda Diplomacy özellikleri de var anlaşılan. Aynı sorun bende de vardı, mecbur o toprak bilgilerinden yola çıkarak bulabiliyordum lordları. Sen ilk dediğimde olduğu gibi kaydının yedeğini alıp sıralamaya göre toprak dağıtmayı dene. Mesela beşinci derebeyini seç ve o listeden beşincisine toprak ver, eğer örtüşüyorsa bu yöntemle halledersin işi. Ben denemedim bunu ama aklıma geldiği için söyleyeyim dedim.  :smile:

Cloudy said:
Galiba yoldaşlarını derebey olarak görüyorsun. Onları derebey yapmayı biliyor musun? :smile:
Eğer derebey yaptığından emin ise bir bug oluşmuş olabilir.

Yoldaşım yok direk diğer krallıktaki lordları çektim kendi tarafıma.

Valyrian said:
cglynylmzz said:
Osmanlı modu kullanıyorum
Anladım ben seni, Osmanlı modunda Diplomacy özellikleri de var anlaşılan. Aynı sorun bende de vardı, mecbur o toprak bilgilerinden yola çıkarak bulabiliyordum lordları. Sen ilk dediğimde olduğu gibi kaydının yedeğini alıp sıralamaya göre toprak dağıtmayı dene. Mesela beşinci derebeyini seç ve o listeden beşincisine toprak ver, eğer örtüşüyorsa bu yöntemle halledersin işi. Ben denemedim bunu ama aklıma geldiği için söyleyeyim dedim.  :smile:

Evet Diplomacy de var. Neyse denerim artık bir şey yapacak bir şey yok gibi teşekkürleer :/

İşte Bunun Çözümü Burada:  :arrow:

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,287445.msg6835125.html#msg6835125

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom