Resolved Themys Village Graphics problem

Users who are viewing this thread

Version number
1.6.2
Branch
Beta
Modded/unmodded
Yes, I used mods.
Dump identifier (optional)
none
Summary: Went to defend Themys village, this graphics glitch happened
How to Reproduce: Enter Themys village
Have you used cheats and if so which: no
Scene Name (if related):
Media (Screenshots & Video):
Computer Specs:
OS: W10
GPU: Geforce 1080
GPU Driver Version: latest
CPU: Ryzen 5 3600
RAM: 32 G
Motherboard: TUF X570
Storage Device (HDD/SSD): SSD


TINJ7.jpg


.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Forwarded to the QA team for further investigation. We will reach out again if we need more information. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 

Lesbosisles

Knight
Finally someone has reported this problem :grin: I was too lazy to make screens for that. Should be also noted that this problem is also present in at least one of the Imperial cities (can't remember whichi one). Just let your testers check all the settlements which use the same grass asset.
 
I've seen this village model before in different locations, they worked ok. Maybe a Themys problem ? maybe a late game issue ?

.
 
game files verified ok, i recreated the error so it's not just a one off.

The village needs to be under attack that you help out.

Do You want my saved file ?


.
 
Last edited:

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
I've been informed that this bug is fixed and the fix will be sent to the game with future patches. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 
Top Bottom