themida???

Users who are viewing this thread

arkantosss

Recruit
arkadaşlar ben oyunu en son 5 ay önce oynamıstım format attm araya sınav girdi falan kaldı öyle bugün indirdim demosunu themida die bişey gelio nedeni ne acaba?

buyrun  eğer okunmuyorsa

file corrupted!This program has been manipulated and maybe its infected by a virüs or cracked.This file won't work anymore

bilgisayarda virüs olacaını sanmıyorum yeni formatlanmıs,crack da yok satın alacm annem aylığı alınca nerden olabilir?

ya arkadaşlar gercekten crack yok yemin ederim yok oyunu siliyorum yuklüyorum run mount&blade 1011 dio tikleyip finish diorm themida geliyo napcam bi yardım edin

Resim de Ben eksik bi dosya görmedim ama hatada da böyle yazdığı için

file corrupted!This program has been manipulated and maybe its infected by a virüs or cracked[/].This file won't work anymore

Emin misin crack olmadığına
Ben şimdi bunu türkçeleştiriyorum netten
Çeviri:bozuk dosya! Bu program ve belki de onun bir virüs veya cracked.This dosyası tarafından enfekte artık çalışmayacaktır manipüle edildi

Arkadaşım senin bilgisayar da mount and blade dosyası galiba bozukmş sen yeniden indir setupu.
Crack kullanıyosun yada virüs var yada dosya bozuk

Sana tavsiyem yeniden indir.

İngilizce forumda araştırdım. Sık karşılaşılan ve epey can sıkıcı bir sorun bu. Themida Mount&Blade'in telif hakkı koruması için kullanılıyor ve exe dosyasında bir değişiklik yapılmış mı diye kontrol ediyor. Ve eğer bir farklılık görürse bu hatayı veriyor.

Exe dosyasının orijinalinden farklı bir hale gelmesinin birden çok sebebi olabilir. Antivirüs yazılımları, download manager'lar ya da bir virüs dosya yapısını değiştirebiliyor. Sorunu çözdüğünü iddia eden biri şunları yazmış:

LordZendor said:
...
I just fixed the problem...heh.. All I did was format the whole disk (using NTFS in winxp setup) and install a fresh copy of xp. The installation didn't give me any error of corrupted files so it really went well. I installed all the drivers, DirectX... Then I downloaded the .901 version of the game...I ran it and it worked :grin:! I could go in and out without getting the themida error. Then I just "upgraded" it into 1.011 version and it works without an error now. I'm so happy heh.

I suspect that I did have that win32.virut.cff error on my computer...and I got rid of it...sweet.

Yaptığı şeyi özetleyeyim: Bilgisayarın tüm harddisklerine NTFS dosya sistemiyle format atıp Windows Xp'yi yeniden kurmuş. Sürücülerini ve Directx'i yükledikten sonra oyunun 0.901 versiyonunu kurup 1.011'e yükseltmiş ve muradına ermiş, biz de kerevetine çıkmışız.

Bu kullanıcı daha önceki iletilerinde bilgisayarına daha evvel de format attığını söylüyor ancak sanırım sadece işletim sisteminin kurulu olduğu harddisk bölümünü biçimlendirdiği için diğer bölümlerdeki virüs yeni kuruluma da hemen bulaşıp sorunun tekrar etmesine sebep oluyordu.

Şimdi yapabileceğin iki şey var. Birincisi yüksek tehlike ayarlarında tüm harddisklerinde virüs taraması yapman (birçok yazılımı virüslü zannedip silmeye kalkacaktır) ya da bilgisayarındaki bütün verilerle vedalaşıp formatlaman.

Seçim senin.

çok tesekkür ederim... denyelm bi ve ben komple atdım yine olmadı direcxt 9 var dediğim gbi crack da yok gne geliyor su çözümüde deniyim bir inşallah olur tekrar teşekkürler

version 0.901 bulamadım forumda var diyceksnz ama tıklaynca sadece filefront acılıyo bulamıyorm 0.901 i....

Back
Top Bottom