The World Of Perisno [NORWEGIAN] - Feedback poll

Rate this translation based on how much you understood / Ranger denne oversettelsen basert på hvor m

 • 7/7 Perfekt (Perfect)

  Votes: 3 37.5%
 • 6/7 Utmerket (Excellent)

  Votes: 1 12.5%
 • 5/7 Svært bra (Very good)

  Votes: 1 12.5%
 • 4/7 Bra (Good)

  Votes: 0 0.0%
 • 3/7 Sånn passe (Neither good or bad)

  Votes: 0 0.0%
 • 2/7 Dårlig (Bad)

  Votes: 1 12.5%
 • 1/7 Svært dårlig (Very bad)

  Votes: 2 25.0%

 • Total voters
  8

Users who are viewing this thread

Just as you know, this is not a translation where you have to read the English one because everything in this one is too much translated. I've not translated everything because some words are just meant to be in English. It's not just translation. I've also enhanced the layout and updated the faction list :grin:. I have spent alot of hours into translating this. It looks easier than actually is. I've spent 1.5 hours on translating "Året 323:" because it takes time to think what word is going to replace the other word. Some of the English words don't Norwegians have a word for. The extra 30 minutes is because of ADHD (Auto-chill and a bugged stamina bar). And this long meaningless text is because of autism (It's quite mild though :grin:) ;_;. Now it's official. It took 4.5 hours to translate this =).

The World Of Perisno
Året 365: Perisno er i full krig, med 10 factions som kjemper for kontroll. Det er sjeldent fred, og hver eneste faction har eget mål for erobring. Kan du bygge et riket og gjør krav på alle landområdene til Perisno? Kan du styre Perisno med din egen styrke?

Factions i Perisno for øyeblikket:
Redwood Elves (Året 321)
Realm of the Falcon (Året 323)
Hakkon Empire (Året 330)
Tolrania (Året 342)
Valahir Clan (342?)
Maccavia (Året 346)
Drahara (Året 359)
Zann Dynasty (Circa år 360)
Reich des Drachen (Året 363)
Aroulo Denka (Ukjent årstall)
Perisno (Ukjent årstall) (Player kingdom er ikke etablert enda)

Minor factions:
Volheere Raiders
The Demon Worshippers and Order of the Eagle
The Syrin Nomads
The New God and Old God Followers
Illica Falki
Foreign Invaders
The Wolf Knights
The Lymbardian Knights
The Desouk Slavers
Mercenaries
The Third Legion
Mosoru Riders

Året 321: De første som bosatte seg i Perisno var Redwood Elves (I år 321). De bosatte seg i skogsområdene i Perisno og fikk de innfødte til å adlyde via militær styrke og makt. Det er veldig lite folk vet om Redwood Elves og hvordan de fikk navnet. Beboere og outsiders lærte fort at Redwood Elves var til å regne med. Hvis du ble tvunget til å slåss med dem, måtte du enten kjempe eller dø, fordi Redwood Elves fanget alltid desertører og henrettet dem brutalt.

Året 318-323: Dette året brakte noe nytt til Perisno; Folk som søker et nytt hjem. Tolranians rømte fra undertrykkelsen som Hakkon hadde påført. Hakkon er en øynasjon langt unna Øst-Perisno og lederen deres er King Comrey I (Altså; Kong Comrey den første) som var en ekstremt uhyggelig og lat mann. Han samlet inn overdrevne mengder skatt og hadde overdådige festmåltider daglig. Livet var et rent helvete for bøndene og små-adelsmennene. Bøndene tok en farlig sjanse. Imens King Comrey I hadde et festmåltid, kapret bøndene et skip og seilte bort. De viste ikke hvor det skulle men de viste at kanskje, bare kanskje ville det være et nytt liv der ute for dem. Senere den uken, ble 3 ekstra skip kapret av bøndene som nå kaller seg Tolranians. De skulle nå seile til landområdene utover det store havet. Disse bøndene ankom Perisno og bosatte seg i Landsbyer spredt utover Østkysten. Etter 5 år, bosatte de seg i Øst-Perisno, Sentral-Perisno og nordlige deler av Perisno. De skapte et Monarki som de kalte for the Kingdom of Tolrania

Året 330-340: Dette året skapte gåsehud (Av redsel) til Tolranians. En flåte med skip hadde landet på Østkysten og disse skipene var fylt med adelsmenn og soldater fra Hakkon Empire. Adelsmenn og riddere kom på likt til dette enorme landet og søkte et hjem. På Hakkon, hadde King Comrey I blitt ****-pomfritt forbanna og hans lojale riddere hadde gjort Hakkon til ruiner og blodbad. Nå kunne ikke lenger Hakkon vise sine stolte byer og de strålende havnene. Tyrannen hadde kongedømmet under hans grep og det ble vanskeligere å klare seg gjennom dagen uten frykt. De nye Hakkons så på Tolranians som forrædere og fiender helt siden de 2 nasjonene startet. Noen få hundre Tolranians sluttet seg til nykommerne og ved år 340, erklærte de seg selv en suveren nasjon og ble kjent som Hakkon Empire.

Året 342-344:Hakkon Empire blomstret og elsket det ressursrike Perisno og hva hva det kunne tilby, men dette året brakte flere eventyr-lystige folk. Denne gangen var det en gruppe med folk fra Nisaynia, som landet på Vestkysten. Det var Volheere Raiders. De bevegde seg raskt innover Perisno da den konstante trusselen fra Volheere Raiders ble for mye for de nylig bosatte landsbyene. Året 344 brakte den største endringen i Tolrania's korte historie. Fra en liten begynnelse til en brå oppvekst. Maccavians begynte å gjøre krav på flere og flere land. Maccavians. Maccavians har alltid vært i Perisno (Men de ble ikke lagt merke til før en god stund); finner opp ting, lager ting, plyndring, får ideer. De var en ganske rar gruppe, som da utviklet seg til å bli en stamme, raskt etterpå til en landsby. Etterpå, ble det en velstående by og senere et rikt rike med flere kulturer mikset sammen. Samfunnet var alltid forskjellig. Det var masse forskjellig tvil og religioner som første til flere borgerkriger som ble meningsløse og ubrukelig for begge sider. Da alle tvilene sluttet, hadde Maccavia Kingdom vokst og blitt en stor faction. Maccavians er veldig talentfulle med metall og mye annet av deres håndverk. Metall har mye hensikt i Maccavia Kingdom, og det er sagt at Maccavian armè er den mektigste nå for tiden i Perisno. Deres armèer bruker tung rustning og nesten hver eneste en av soldatene bruker tung rustning som om det var deres eget skin. Maccavians kunne også bli kalt "The Iron Men" eller "Iron Women", og "Ironeers". Deres hovedhandel er eksport av rå metall og håndverk, hesterustning, nærkamp våpen, sølvverk og andre ting. Likevel, med all deres makt, til og med Maccavians holdte seg unna Redwood Elves

Året 359-363: Mere migrasjon hendte. I år 359, levde Drahara Tribes i ørkenene til Perisno. De slo seg sammen og erklærte seg selv en nasjon. Da i år 363, landet det nok en gang noen mysteriefulle skip på kystene til Perisno. Ingen vet hvor de kom fra og ingen viste noe om dem. Noen beboere spredde ordet om at det var oppdaget drager i skyene over skipene. Tusener av utrusta riddere og soldater marsjerte ut. På noen dager, hadde folk tømt ut 30 skip. Da marsjerte de i flere dager og stoppet. Spioner fra andre nasjoner kom raskt tilbake med informasjon om at disse utlendingene hadde bygget fort og landsbyer på kort tid. På under et år, hadde de vokst til en urovekkende størrelse. Folk var redde for å konfrontere den mysteriefulle nasjonen, i tro om at historier om drager var sanne, uansett om det ikke var noen bekreftelser eller observasjoner etter de hadde blitt oppdaget på deres landingspunkts.

Året 365: Tolrania hadde litt lei av en tilsynelatende nytteløs krig med alvene (the elves) og spurte om en våpenhvile. Hakkon Empire blomstret akkurat som Maccavians blomstret. The Reich des Drache hadde blitt en stor verdensmakt og Tribes of Drahara hadde bygget et kongedømme i ørkenen. Perisno hadde blitt bebodd av 6 facTions noen andre minor factions, som betydde bare en ting: KRIG!

Et skip setter seil med en silhuett som viser hodet til skipet som ser inni solnedgangen...

BOB SKAL FORTSETTE Å BYGGE NÅR DET ER MERE Å BYGGE (BOB SHALL CONTINUE BUILDING WHEN THERE IS MORE TO BUILD)
220px-Bob_the_builder.jpg
 
Top Bottom