The Parabellum %100 Türkçe Yama [ÇIKTI!]

  • Thread starter GeceNöbetçisi
  • Start date

Users who are viewing this thread

YusufPasha said:
Çeviri işi gerçekten yapınca zevkli iştir başarılar diliyorum :smile:
Vaktim olsaydı bende çeviri yapmak isterdim çok severim böyle konuları

aynen kardeş. Bende aynı durumdayım. Zevk alarak yapmama rağmen fırsat bulamıyorum. Günlük 2-3 saat bile vakit bulamıyorum yeri geliyor. Bu nedenle yama çok yavaş ilerliyor. Duruma göre şubat sonuna yetişip yetişmeyeceğini söylerim. Şuan genel ilerleme: %55 diyebilirim.
 
arkadaşlar çeviriye başlamıs bulunmakta olup %5 ni tamamlamıs durumdayım hızla devam edip bitirince bir kaç test yapıp GeceNöbetçisi arkaşımızla yükliyicez kendisi mart ayında yogun Lakin ben elimden geleni yapıyorum 6 marta yetişir Saygılarımla.
 
YusufKAYA said:
Keşke Türkçe karakterlere dikkat etseydiniz.Fontla uyuşmayınca Ç,Ş,Ğ gibi harfler görünmüyor :sad:
yamanın asıl sürümünde düzelteceğiz. Türkçe karakter hatası alan arkadaşlar beklemek istemiyorsa tüm dil dosyalarında toplu değiştirme özelliğini kullanarak ç ğ ı ö ü ş harflerinin yerine c g i o u s harflerini yazabilirler. 5 dakikanızı almaz. Kod yerlerinde bir bozulma meydana gelmez.
Bilmeyenler için:
csv uzantılı dosyayı metin belgesi olarak açıp düzen menüsünden değiştire tıklıyoruz. Çıkan ekranda aranan kısmına ğ yazıyoruz yeni değer kısmına g yazıyoruz ve tümünü değiştire basıyoruz. Tüm dil dosyalarında ve diğer türkçe karakter harflerinde aynı yöntemi uyguluyoruz. bu sayede türkçe karakter sorununu geçici olarak giderebilirsiniz.
 
YusufKAYA said:
Keşke Türkçe karakterlere dikkat etseydiniz.Fontla uyuşmayınca Ç,Ş,Ğ gibi harfler görünmüyor :sad:
ful sürüm çıkmadan düzeltirsen herşey birbirine giriyor
 
Back
Top Bottom