The Last Airbender : The Legend of Korra

Users who are viewing this thread

Aynen öyle hiç lafı bile geçmedi :grin:

Sevdiğin bir dizi yada film bitince içinde bir boşluk oluşur, en azından sende bir iz bırakır.Bu seride bende hiç öyle bir his vesaire oluşmadı açıkçası.

Sokka'nın çocuğu falan olmadı mı yahu adam serinin en güzel iki kızını parmağında oynatıyordu AtLA'da.

Toph'un, Zuko'nun, Aang ve Katara'nın bir sürü çocuğu olmuş Sokka'nın çocuğu yok işe bak.

Açıkçası biraz daha destansı bitmesini beklerdim. Hani güzel olmuş gibi de tüm yorumlarda olduğu gibi Last Airbender'in gölgesinde kalmış.

Bu Lezbiyen olayı gerçek mi ya? Hani resmî bir şey var mı yoksa hani forumca mı uydurduk?  :grin:

2 tane kardeşler 2 karıyıda kaçırdılar ben de öyle tip olacak var ya.  :razz:

Griffon said:
Sokka'nın çocuğu falan olmadı mı yahu adam serinin en güzel iki kızını parmağında oynatıyordu AtLA'da.

Toph'un, Zuko'nun, Aang ve Katara'nın bir sürü çocuğu olmuş Sokka'nın çocuğu yok işe bak.
Erozbey said:
Sokka'dan hiç bahsetmediler. Çocuğu var mı yok mu bilinmiyor.

Bence unuttular :/ Sonra akıllarına geldiyse bile çok geç olmuştur. Dünyanın kaderini belirleyen savaş oluyor, sonra Sokka'nın çocukları çıkıyor 'biz de vardık' falan. Çok saçma olurdu. Keşke Tenzin gibi en baştan ekleselerdi.

Yeni seri olacak mı acaba ? böyle birşey konuşuldu mu ?

Bence ileri değil geri gitsinler, teknoloji dahada gelişince iyice cıvıyacak.

Berbat bir son, berbat bir seri...En azından düşmanların sırasını değiştirselerdi çok daha iyi olurdu. Amon > Kızıl Lotus > Kuvira > Vaatu şeklinde devam etseydi çok daha iyi bitebilirdi. Neyse hiç tatmin olmadım kısacası..

Gerçekmiş ya la.

http://io9.com/legend-of-korra-creators-confirm-that-korrasami-is-cano-1674384152?utm_campaign=socialflow_io9_facebook&utm_source=io9_facebook&utm_medium=socialflow

Yahu seri boyunca Mako ve Bolinle çıkıyor ondan sonra taaa son bölümde ''aslında Asami'ye aşık Korra''

Böyle bir saçmalık yok yahu, bildiğin kafasına göre romantik tercihlerini değiştirmişler. Aynı şey J.K Rowling Dumbledore'un gay olduğunu söylediğinde de olmuştu. İnsanların kişisel tercihlerine lafım yok, ama yapacaksanız en baştan yapın. 4 sezon dizi ve 7 roman boyunca kafanda oluşturduğun kişinin zırt diye değişmesi hiç hoş değil.

Ayrıca Korrasami öpüşme sahnesi de yoktu. -rep

Neyse Bolin ve Varrick mutlu ve beklenen bir sonla bitirdiler en azından. Mako kaldı sap gibi onu merak ediyorum.

Back
Top Bottom