The Flash - Dizi

Users who are viewing this thread

2.sezon başladı ve buralar çok sakin, kimse izlemedi mi yoksa?  :smile:

Bence dizi çok iyi başladı sezona ne söyliyeyim Jay Garrick'i görmek beni heyecanlandırdı.

Paradox P'latana said:
Şu tipine soktuğum Wells geldi yine  :razz:

2x3 spoiler
Yokya bence dizilerdeki en sağlam villain kendisi. Büyük ihtimal düşman olarak dönmedi diye düşünüyorum. Artık kendini hayır işlerine adayacak  :razz: çünkü diğer evrenden geldi orada Eobard değildir herhalde.

Sgt.Frost said:
Paradox P'latana said:
Şu tipine soktuğum Wells geldi yine  :razz:

2x3 spoiler
Yokya bence dizilerdeki en sağlam villain kendisi. Büyük ihtimal düşman olarak dönmedi diye düşünüyorum. Artık kendini hayır işlerine adayacak  :razz: çünkü diğer evrenden geldi orada Eobard değildir herhalde.

Abi herkes Eddie Thawne diyor gelecekte görünen Wells için.

Bu arada Danielle Panabaker çok güzel kadın ya  :iamamoron:

:neutral: :neutral: :neutral:
giphy.gif

Son bölüm muazzamdı. Özellikle alışıgeldiğimiz...
...karakterleri Dünya-2'de görmek güzeldi. Cisco çok havalı olmuş mesela. Onun dışında Barry Zoom tarafından yakalandı ve Wells'in kızının yanına götürüldü. Oradan nasıl çıkar çok merak ediyorum. Ayrıca Jay'in Dünyamızda Caitlin sayesinde tekrar hızına kavuşması da çok iyi oldu. Ek olarak da duygulandıran bir sahne vardı, o da Barry'nin annesi ile telefonda konuşması. Genel olarak Arrow'un düşüşte olduğu, The Flash'ın yükseldiği bir hafta oldu :smile:

Önceki hesabımda da dediğim gibi yine son bölüm gerçekten çok güzeldi (Flash Back) :smile:

Aynen bu dizide çok klişe dönemleri oluyor o sıkıntı mesela ilk sezon Iris /Barry ilişkisinin bokunu çıkarmışlardı bu birincisi ikinci sıkıntı da sezon bitmiyor, zaten 3 bölümde bir aylık ara veriyorlar nasıl iş bu anlamadım. Adamakıllı bitirseler daha güzel olcak böyle 1 ay sonraya olmuyor.

Aynen ya çok sinir oluyorum o işte. Haftada 1 yeni bölüm çıkıyor. Ya ara verilip 1 ay yeni bölüm çıkmıyor, ya da dizinin konusu, işleyişi başka bir dizide veriliyor. Bknz: Supergirl, Arrow.

Back
Top Bottom