ferevon said:Ben diyodum zaten adam gelecekten falan geliyo kendi laboratuarına bile kamera koymayı akıl edemiyor mu diye Neyse o belliydi de asıl nasıl bu Barryler falan bunu akıl edemeyip laboratuvarın ortasında adam hakkında atıp tutuyolardı bilemicem.
Dies Irae said:Son bölümde Mardon kamyondan çıkarken bizim burda şimşekler çakmaya, yağmur yağmaya başladı. Filmin içinde gibi oldum resmen.
Bir de Wells çok kolay alt oldu gibi geldi bana, sen Reverse Flash'sın, o oku havada yakalaman lazım senin.
Hayır ama izlersen iyi olur. DC's Legends of Tomorrow da geliyorken.HeroofSovngarde said:Anlamak için Arrow izlemeli miyim?
Fleshcer said:Sezon Finali'nin Fragmanın da Eddie kendini vuruyordu başta anlam veremedim ama dizinin sonlarına doğru anladım.
Eddie, Eobard'ın atasıymış. Herneyse güzel bir bölümdü, portaldan ilk Flash'ın yani Jay Garrick'in maskesi geldi.
Haricinde Cisco'nun Yarı-Insan olduğunu, Caitlinin kötü halini ve de Flash Müzesini gördük. Bakalım daha neler olacak. Hadi bakalım şimdi uzun bir bekleyiş var...
Miraak said:Sezon finalinden sonra buraya yazı yazmayı unutmuşum..
Bölümün başlarında beynim yansa da sonlara doğru her şeyi anladım.. Duygulandığım bir bölümdü.. Barry geçmişe gidince gelecekteki hali ona annesini kurtarmamasını söyledi.. Orada blur vardı ama aynı reverse gibi kendini titretiyordu.. Neden yüzünü biraz yaşlandırıp göstermediler anlamadım.. Sonra annesinin öldürülmesine izin vermesi çok acıydı.. Annesiyle konuşurken duygulandım ben ..
Reverse evine dönmeden önce Jay Garrick'in kaskı geldi.. O kask neden geldi anlamadım ama Jay Garrick'i ta o eski çizgi romandan sonra ilk defa normal Flash'a dahil ettiler.. Eskiden kaldırmışlardı Jay Garrick'i çünkü biraz saçma oluyordu.. İnsanların aklı karışıyordu ta ki bu zamana kadar.. Diğer sezon belki de Jay Garrick'i görüceğiz.. O da diğer bir paralel evrende Reverse Flash'a düşman..
Eobard Thawne'nin zamandan ve mekandan silinmesi çok saçma oldu.. Flash'ın ezeli rakibi böyle kolay yok olamaz.. Ama dizi gene Reverse'nin geleceğini belli ediyor aslında.. Ama gelecekte değişmiş olabilir.. Şimdi Reverse flash öldüyse ilerde geçmişten tekrar geleceğe herhangi biri gelmeyecek ve Barry'nin annesi tekrar yaşayabilir.. Ama Reverse tekrar dönüyor yani ileride Reverse tekrar gelecek.. Kurtulacak bir şekilde ve gelecekteki Barry ile kapışacak sonra geçmişe dönüp Barry'nin annesini öldürecek Reverse..
Kara delik olayı iyiydi.. Sonrasında ne olacak merak ediyorum..
Fleshcer said:Sezon Finali'nin Fragmanın da Eddie kendini vuruyordu başta anlam veremedim ama dizinin sonlarına doğru anladım.
Eddie, Eobard'ın atasıymış. Herneyse güzel bir bölümdü, portaldan ilk Flash'ın yani Jay Garrick'in maskesi geldi.
Haricinde Cisco'nun Yarı-Insan olduğunu, Caitlinin kötü halini ve de Flash Müzesini gördük. Bakalım daha neler olacak. Hadi bakalım şimdi uzun bir bekleyiş var...Eski bölümlerde Eddieyi kaçırdığında da söylüyordu zaten akrabası olduğunu.. Caitlin süper olacak ama
Bahadır Hattab said:ya arrow'dada aynısı oluyor kimi bulurlarsa kahraman yapıyorlar şimdi Caitlin KillerFrost isimli badgirl olucak üzdü... Arrow'dada Diggle'yi Green Latern yaparlarsa şaşma..