The finnish discussion thread <[A.K.A. The-before-times]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Worbah

Grandmaster Knight
Yeah. Discussion in finnish. you lot of outlanders keep away.

Kattoko joku Katsastuksen kun se tuli ykköseltä vähän aikaa sitten? Serkku oli suositellu sitä niin katoin. Ei helvetti että se on hauska.

Minkäpä muuten veikkaatte olevan seuraava tämän tyyppinen topicci? kuitenkin jonkun toisen maan kurjat on kohta apinoimassa. Ranskalaiset tai belgit mun mielestä.
 
Eipä tullu katottua, kaverit kyllä kehuskeli sitä. Mistä se sitten kertoi, vissiin komedia kyseessä, helvetin vähän meinaan tulee katottua tota tv:tä, ohjelmatarjonta kun on niin paska täällä suomessa, satelliitti liittymällä sais ehkä edes jotain henkeä noihin telkkareihin.
 
And Ooga Booga to you.

27.jpg


I'll stop now.
 
En tiiä mitään mistään Katsastuksesta, en oo kovasti seurannu TV-tarjontaa.

Uskosin kyl et jos joku rupee tätä kopsaamaan, niin ekana jonossa on Alankomaalaiset. Se kyl sopis ranskisten profiiliin, mut niitä ei oo täällä montaa.
 
OMG okiN:in avatar toi taas mieleen laatupelin :grin:

pakko saada käsiin taas kaikki areenat \o/ on meinaan paukutettu niin kauan ku muistan vanhalla koneella.

muumiot on parhaita \o/
 
ai että teistä on TV tarjonta huonoa. Asutte siat sentään pääkaupunki seudulla. Matkustakaa suloisellle Kiuruvedelle. Vittu mulla näkyy kolme kanavaa telkusta. Tosi kiihottavaa, perkele. Eilen näky yks kun ne yhet Ylellä käveli ulos. Kiva kattoo jonkun mummon laihduttamista kolmoselta. Meinas itkettää. En mäkään kyllä paljoa kato. tuskasta ohjelmaa täynnä.
 
Nyt on vitutus melkein kymppi, ei sitten mikään mene nappiin tänään ja helvetin pitkältä tuntuu viikko jotenkin, pari päivää vielä nii pääsee kaljottelemaan perjantaina :wink: . Eikä nää erilaisten oluiden testit mitä on tullu luettua auta tähän janoon mikä tänään on. Sitten kuiteskin keksin lähteä kuskiksi vkloppuna ja jälkeenpäin vituttaa ku jäi asioita näkemättä.
 
No onhan se niin että tv:stä ei oikein tule muuta kuin täyttä soopaa, pelkkää paskaa ja hevonvittua. Subtv:lle pisteet kotiin 80-luvun laatusarjojen uusimisesta, vaikka samojen kausien näyttäminen uudelleen ja uudelleen onkin aika idioottimaista.

Jäi toi katsastus näkemättä vaikka kovin sitä on kehuttu. Jos suomalaiset komediat maistuu niin katsokaa Siivoton juttu ja Pikkupojat. Molemmissa tulee semmosia onelinereita että Arskakin meinaa jäädä toiseksi.

Hiljaiseksi kyllä vetää kun katsoo tulevia ohjelmia. Onneksi internetin ihmemaasta löytyy katsottavaa.
 
Totta puhut, Ritari ässä ja Miami Vice ovat kova tavaraa, varsinkin vaissi. Tuli tossa katottua kaverin kanssa eka tuotantokausi dvdltä ja pakko sanoa että sarja on rautaa. Vähän hassua tuo kasarimeininki on mutta sen takia noi sarjat onkin hauskoja kattoo. Harmi vaan että digiboxi tuli hommattua niin myöhään että vaissiin ei ehtinyt mukaan kunnolla, nyt sekin vissiin loppuu taas, mutta voipi olla että subtv laittaa ne pyörimään kolmatta kertaa.
 
Jeh Miami Vicessa on sitä jotain. Minäkin aloitin katsomisen vasta tämän vuoden puolella ja nyt on päässyt parin kuukauden jaksot jäämään väliin. Ritari ässästä ne näyttää kai viimeistä kautta uudestaan alle vuoden sisään. McGyver on myös mainio mutta ei sitäkään muista katsoa. Katuhaukka ei oikein vakuuttanut.

Urheilutarjonta tv:ssä on heikkoa. Urheilukanavakin näyttää päivät pitkät chatteja, mobiilipelejä, golfia ja raveja. Ehkä joku noitakin jaksaa seurata, mutta urheilua noista ei ole yksikään.
 
tuntuu et subtv on ainut kanava mitä tulee enää katsottua. sieltäki oikeestaa vaan just alkanu macgyver, simpsons ja conan.
 
Reality tv on kyllä aivan kamalaa. Täytyy tosin myöntää, että seuraan The Ultimate Fighter nimistä sarjaa aktiivisesti. :oops: Se kiinnostaa vain aihepiirin takia, mutta kyllä sitä katsoessakin välillä ottaa päähän kaikki "draama" ja sähläys.

TV-kanavat tuntuvat uusivan vähän mitä sattuu. En ollut uskoa silmiäni kun näin bumtsibum uusintoja sen jälkeen, kun olin lukenut lehdestä, että se loppuu. Ihme ettei Napakymppiä, Onnenpyörää, Kymppitonnia ja säätiedotuksia aleta näyttämään uusintoina.

Jos jotain pitää uusia niin Adventures of Brisco County jr, Nowhere man ja American gothic olisivat sellaisia sarjoja joita luultavasti alkaisin seuraamaan uudelleen. Nyt minulla on vain hämäriä muistikuvia niistä. Taisin olla noin 10-vuotias kun ne tulivat telkkarista.

Briscon tosin oli joku "amerikan serkku" mukavasti nauhoittanut ja pistänyt jakoon. :roll: Noiden muiden sarjojen kanssa ei ollut yhtä hyvä tuuri.
 
slavetrader said:
OMG okiN:in avatar toi taas mieleen laatupelin :grin:

pakko saada käsiin taas kaikki areenat \o/ on meinaan paukutettu niin kauan ku muistan vanhalla koneella.

muumiot on parhaita \o/

Areena 4 > muut. Vitosessa on helvetisti turhia rotuja, sankarit on vammasia ja ennen kaikkea se huutokauppasönkkö kusee ihan kybällä. Ainoot hyvät asiat siinä on uudet loitsut ja isommat taistelut.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom