The finnish discussion thread <[A.K.A. The-before-times]

Status
Not open for further replies.

Worbah

Grandmaster Knight
WF&S
Best answers
0
Yeah. Discussion in finnish. you lot of outlanders keep away.

Kattoko joku Katsastuksen kun se tuli ykköseltä vähän aikaa sitten? Serkku oli suositellu sitä niin katoin. Ei helvetti että se on hauska.

Minkäpä muuten veikkaatte olevan seuraava tämän tyyppinen topicci? kuitenkin jonkun toisen maan kurjat on kohta apinoimassa. Ranskalaiset tai belgit mun mielestä.
 

Cataphract

Sergeant Knight
Best answers
0
Eipä tullu katottua, kaverit kyllä kehuskeli sitä. Mistä se sitten kertoi, vissiin komedia kyseessä, helvetin vähän meinaan tulee katottua tota tv:tä, ohjelmatarjonta kun on niin paska täällä suomessa, satelliitti liittymällä sais ehkä edes jotain henkeä noihin telkkareihin.
 

okiN

Count
M&BWB
Best answers
0
En tiiä mitään mistään Katsastuksesta, en oo kovasti seurannu TV-tarjontaa.

Uskosin kyl et jos joku rupee tätä kopsaamaan, niin ekana jonossa on Alankomaalaiset. Se kyl sopis ranskisten profiiliin, mut niitä ei oo täällä montaa.
 

slavetrader

Recruit
Best answers
0
OMG okiN:in avatar toi taas mieleen laatupelin :grin:

pakko saada käsiin taas kaikki areenat \o/ on meinaan paukutettu niin kauan ku muistan vanhalla koneella.

muumiot on parhaita \o/
 

Worbah

Grandmaster Knight
WF&S
Best answers
0
ai että teistä on TV tarjonta huonoa. Asutte siat sentään pääkaupunki seudulla. Matkustakaa suloisellle Kiuruvedelle. Vittu mulla näkyy kolme kanavaa telkusta. Tosi kiihottavaa, perkele. Eilen näky yks kun ne yhet Ylellä käveli ulos. Kiva kattoo jonkun mummon laihduttamista kolmoselta. Meinas itkettää. En mäkään kyllä paljoa kato. tuskasta ohjelmaa täynnä.
 

Cataphract

Sergeant Knight
Best answers
0
Nyt on vitutus melkein kymppi, ei sitten mikään mene nappiin tänään ja helvetin pitkältä tuntuu viikko jotenkin, pari päivää vielä nii pääsee kaljottelemaan perjantaina :wink: . Eikä nää erilaisten oluiden testit mitä on tullu luettua auta tähän janoon mikä tänään on. Sitten kuiteskin keksin lähteä kuskiksi vkloppuna ja jälkeenpäin vituttaa ku jäi asioita näkemättä.
 

Maolvar

Recruit
Best answers
0
No onhan se niin että tv:stä ei oikein tule muuta kuin täyttä soopaa, pelkkää paskaa ja hevonvittua. Subtv:lle pisteet kotiin 80-luvun laatusarjojen uusimisesta, vaikka samojen kausien näyttäminen uudelleen ja uudelleen onkin aika idioottimaista.

Jäi toi katsastus näkemättä vaikka kovin sitä on kehuttu. Jos suomalaiset komediat maistuu niin katsokaa Siivoton juttu ja Pikkupojat. Molemmissa tulee semmosia onelinereita että Arskakin meinaa jäädä toiseksi.

Hiljaiseksi kyllä vetää kun katsoo tulevia ohjelmia. Onneksi internetin ihmemaasta löytyy katsottavaa.
 

Cataphract

Sergeant Knight
Best answers
0
Totta puhut, Ritari ässä ja Miami Vice ovat kova tavaraa, varsinkin vaissi. Tuli tossa katottua kaverin kanssa eka tuotantokausi dvdltä ja pakko sanoa että sarja on rautaa. Vähän hassua tuo kasarimeininki on mutta sen takia noi sarjat onkin hauskoja kattoo. Harmi vaan että digiboxi tuli hommattua niin myöhään että vaissiin ei ehtinyt mukaan kunnolla, nyt sekin vissiin loppuu taas, mutta voipi olla että subtv laittaa ne pyörimään kolmatta kertaa.
 

Maolvar

Recruit
Best answers
0
Jeh Miami Vicessa on sitä jotain. Minäkin aloitin katsomisen vasta tämän vuoden puolella ja nyt on päässyt parin kuukauden jaksot jäämään väliin. Ritari ässästä ne näyttää kai viimeistä kautta uudestaan alle vuoden sisään. McGyver on myös mainio mutta ei sitäkään muista katsoa. Katuhaukka ei oikein vakuuttanut.

Urheilutarjonta tv:ssä on heikkoa. Urheilukanavakin näyttää päivät pitkät chatteja, mobiilipelejä, golfia ja raveja. Ehkä joku noitakin jaksaa seurata, mutta urheilua noista ei ole yksikään.
 

slavetrader

Recruit
Best answers
0
tuntuu et subtv on ainut kanava mitä tulee enää katsottua. sieltäki oikeestaa vaan just alkanu macgyver, simpsons ja conan.
 

Lost-Lamb

Archduke
Best answers
0
Juuri sitä varten internetti on keksitty, ettei tarttis tyytyy töllön "mahtavaan" tarjontaan, kaikki hyvät sarjatki on poistettu tarjonnasta, hyvänä esimerkkinä OZ (kylmä rinki)
 

Maolvar

Recruit
Best answers
0
Reality tv on kyllä aivan kamalaa. Täytyy tosin myöntää, että seuraan The Ultimate Fighter nimistä sarjaa aktiivisesti. :oops: Se kiinnostaa vain aihepiirin takia, mutta kyllä sitä katsoessakin välillä ottaa päähän kaikki "draama" ja sähläys.

TV-kanavat tuntuvat uusivan vähän mitä sattuu. En ollut uskoa silmiäni kun näin bumtsibum uusintoja sen jälkeen, kun olin lukenut lehdestä, että se loppuu. Ihme ettei Napakymppiä, Onnenpyörää, Kymppitonnia ja säätiedotuksia aleta näyttämään uusintoina.

Jos jotain pitää uusia niin Adventures of Brisco County jr, Nowhere man ja American gothic olisivat sellaisia sarjoja joita luultavasti alkaisin seuraamaan uudelleen. Nyt minulla on vain hämäriä muistikuvia niistä. Taisin olla noin 10-vuotias kun ne tulivat telkkarista.

Briscon tosin oli joku "amerikan serkku" mukavasti nauhoittanut ja pistänyt jakoon. :roll: Noiden muiden sarjojen kanssa ei ollut yhtä hyvä tuuri.
 

okiN

Count
M&BWB
Best answers
0
slavetrader said:
OMG okiN:in avatar toi taas mieleen laatupelin :grin:

pakko saada käsiin taas kaikki areenat \o/ on meinaan paukutettu niin kauan ku muistan vanhalla koneella.

muumiot on parhaita \o/
Areena 4 > muut. Vitosessa on helvetisti turhia rotuja, sankarit on vammasia ja ennen kaikkea se huutokauppasönkkö kusee ihan kybällä. Ainoot hyvät asiat siinä on uudet loitsut ja isommat taistelut.
 

okiN

Count
M&BWB
Best answers
0
Heh, huomasin just ennustukseni tulleen toteen. 40 minsaa mun postauksen jälkeen Hollannin pojat pisti oman threadin pystyyn. :smile:
 
Status
Not open for further replies.