[The Deluge]Mohaç Meydan Muhareberesi ve Kanun-i Sultan Süleymana Pusu etkinliği

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bdew said:
Azap olarak katılmak istiyorum
Kayıt ettim event başlamadan 30 dk önce teamspeak 3 adresimize geliniz.
mrpot8o said:
Brazdnt said:
Cerci said:
Umuyorum ki pf eventi gibi olmaz.
Bayım başka konulardaki derdinizi buraya yansıtmanız hoş değil.Sizi kınıyor ve diğer konuda dile getirdiğim gibi size ve arkadaşlarınıza kendinize çeki düzen vermenizi, tanımadığınız insanlara küfür etmemeyi ve hile ile hurdaya başvurmamanızı öneriyorum.Kendinize iyi bakın.

diyen kişiyi tanımasak resmi biri diyeceğiz  :grin:
Ben çok resmi biriyimdir tabi :grin:.

Spartaküs said:
Bir umutla tsnize geldim de kimsenin ilgilendiği falan yok. 1 kişiyle ilgilenemiyorsunuz eventta ne yapacaksınız merak ediyorum açıkcası.
Sanırım geldiğinizde harita incelemesi vardı.Ayrıca teamspeak adresinde adminliği olan insanlar etkinlikte admin değil.Özür dileriz.

Brazdnt said:
Spartaküs said:
Bir umutla tsnize geldim de kimsenin ilgilendiği falan yok. 1 kişiyle ilgilenemiyorsunuz eventta ne yapacaksınız merak ediyorum açıkcası.
Sanırım geldiğinizde harita incelemesi vardı.Ayrıca teamspeak adresinde adminliği olan insanlar etkinlikte admin değil.Özür dileriz.
Tsye girmiyor?
<19:05:30> Trying to resolve hostname ost.ts3.rip
<19:05:30> Trying to connect to server on ost.ts3.rip
<19:05:35> Failed to connect to server

TS3 adresimiz hesapta olmayan sebeplerden ötürü değişmiştir yeni ts3 167.114.32.33:24277 ***

Gelenlere teşekkürler genel olarak keyifli idi özellikle pusu Haritası güzeldi ss leri birazdan paylaşacağız :grin:

Macar ordusu ormanda pusuda
Osmanlı ordusu büyük bir pusuya ilerliyor
Macar kralı Janos çadırına sıkışıp kaldı
Macarların çadırda zorlu dakikaları
Osmanlılar macar çadırının kapısını kırıyor
Osmanlı sultanı mohaç ovasına yolculukta
Osmanlı akıncıları Mohaç ovasında pozisyon aldı
Osmanlı askerleri çadırlara saklanıyor
Macar pususu değişik açıdan
Macar pususu değişik açıdan 2
Macarlar mohaç ovasında pozisyon aldı

Üff hiçbir fotoda çıkmamışım, o kadar da ırkçılık yaptım harassment yaptım.
György Zapolya adıyla katıldım ve çok eğlendim. 8-9 kill aldım. Elinize sağlık Braz'cim.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom