haddi
Franz Joseph said:Ağır Alman Süvarisi olmak istiyorum
Peki event başlamadan 30 dk önce teamspeak 3 adresimize gelinizEnverPasa said:Ağır Alman Süvarisi olmak istiyorum
Franz Joseph said:Ağır Alman Süvarisi olmak istiyorum
Peki event başlamadan 30 dk önce teamspeak 3 adresimize gelinizEnverPasa said:Ağır Alman Süvarisi olmak istiyorum
Peki katılıyorum osmanlı yanlış topraklara geldiPuliome said:Macaristan tarafında,
Alman ve Macar Kılıçlı Askerler sınıfında savaşmak istiyorum
Sırp Bağımsızlık Tugayı komutanı olarak teşrif etmiş bulundum.
Тускиа само добро мртав
osmanlılar yanlış topraklara geldi heheh
Peki event başlamadan 30 dakika önce teamspeak 3 adresimizde olunYoannis said:Toplu katılımlar için örnek başvuru:Macaristan tarafına
-Alman ağır süvariler olarak
-Toplam 15 kişi katılacağız.
Malesef limit doldu başka bir class seçiniz.Cerci said:Ağır Alman Süvarileri Olmak istiyorum...
Osmanlı şu an çok kalabalık o yüzden yeni kayıt olacak insanları macaristana alıyoruzRoadWarriror said:Osmanlı'dan boş asker var mı? Yoksa ben Macar Tüfekçisi olmak istiyorum.
Bir şey merak ettim, neden event tarihi bu kadar ileri? Dava mı bekliyoruz mübarek
Tamam kayıt ettim cerci beyCerci said:Peki ozaman Macar Tüfekçi olayım
Sizide bekleriz shepherd beyGeneral Shepherd said:Enteresan ?
Alman ve Macar kılıçlı askere kayıt ettim event başlamadan 30 dk önce lütfen teamspeak 3 adresimize gelinizJohn di Penliaz said:Bana ortaya karışık birşey verebilirsin. Şu olsun dediğim birşey yok.
Dolu ancak kendi yerimi size ayırıyorum dolu olup olmadığını yazının renginden anlayabilirsiniz kırmızı ile yazılıyorsa dolu demektir.Spartaküs said:Alman şövalyesi olmak istiyorum bu da dolu demeyin artık
Kayıt ettimPentarot said:Macar Tüfekçisi olmak istiyorum
Kayıt ettimTheLastKürtRobin said:Macar Tüfekçisi olmak istiyorum
Kayıt ettimFranciss said:Macar tüfekçisi olmak istiyorum
Kayıt ettim Macar tüfekçilerineCerci said:Evente +10 kişi gelmeyi düşünüyoruz macar tarafına yazarsan güzel olur.