InsaneTR Banned Apr 30, 2009 #1 Merhaba ben The Dark Knight banlama sebebi olarak 4 farkli Acc. diyordu yane 4 farkli hesap peki birsey diyecegim bu Acc. larim hangisi ? + ben actiysam bile (eskiden) kullanmiyorum banlanmam sebebim bu mu? Lütfen banimi acmanizi istiyorum tesekkür ederim
Merhaba ben The Dark Knight banlama sebebi olarak 4 farkli Acc. diyordu yane 4 farkli hesap peki birsey diyecegim bu Acc. larim hangisi ? + ben actiysam bile (eskiden) kullanmiyorum banlanmam sebebim bu mu? Lütfen banimi acmanizi istiyorum tesekkür ederim
Ativan Grandmaster Knight Old Guard Honour Guard Apr 30, 2009 #2 Galiba 4'ten fazla vardı ama biz anca onları bulabildik Bunların hangileri olduğu "4 farklı Acc." diyen iletide yazıyor zaten. Bu kadar fazla kullanıcı hesabı olunca hatırlaması zor olmuş olabilir, bilemem. Ayrıca bunları kullanmadığın mevzusu tamamen yalan. Aylar önce açılmış hesaplar iki gün önce tıkır tıkır aynı IP ile kulanılıyorsa daha ne olsun? Neyse, bunları özel mesajla ya da bununla ilgili olan konuya yazmak yerine tekrardan yeni bir konu açtığın için biz teşekkür ederiz, güle güle.
Galiba 4'ten fazla vardı ama biz anca onları bulabildik Bunların hangileri olduğu "4 farklı Acc." diyen iletide yazıyor zaten. Bu kadar fazla kullanıcı hesabı olunca hatırlaması zor olmuş olabilir, bilemem. Ayrıca bunları kullanmadığın mevzusu tamamen yalan. Aylar önce açılmış hesaplar iki gün önce tıkır tıkır aynı IP ile kulanılıyorsa daha ne olsun? Neyse, bunları özel mesajla ya da bununla ilgili olan konuya yazmak yerine tekrardan yeni bir konu açtığın için biz teşekkür ederiz, güle güle.