Test Platformu

Users who are viewing this thread

"Sinematografik Deha: Quentin Tarantino"

Hep Dostoyevski olmak istemişimdir.Tabii kamera merceğide beceri ister.

Ne kadar saçma bir testtir bu? Her soruda en baştakini işaretledim. Steve Jobs dedi. En sonuncu soruda ''Bilgisayarların dünyayı ele geçirmesi'' yerine ''Güneş fırtınası'' dedim bu sefer de Albert Einstein dedi. Sadece dünyanın sonunu farklı düşündüğüm için dünyanın en zeki insanı oldum çok ilginç.

Aoringan said:
Ne kadar saçma bir testtir bu? Her soruda en baştakini işaretledim. Steve Jobs dedi. En sonuncu soruda ''Bilgisayarların dünyayı ele geçirmesi'' yerine ''Güneş fırtınası'' dedim bu sefer de Albert Einstein dedi. Sadece dünyanın sonunu farklı düşündüğüm için dünyanın en zeki insanı oldum çok ilginç.
Zaten testin saçma olduğunu işleyişinden değil "test" adından anlamalıydın. :razz: Zeka 10 soruluk bir testle ölçülemeyecek kadar, sınırsız, geniş ve gizemlidir. En azından bir onedio.com testi ölçemez yani.  :smile:

Aoringan said:
bu testi neden bu kadar ciddiye aldın anlamadım.

Siz neden bu kadar ciddiye alıp konusunu bile açtınız peki? Söylemeye çalıştığım şey Albert Einstein veya Nikola Tesla zekasına sahip olduğu söylenen arkadaşların aslında tek bir şık değiştirerek Quentin Tarantino veya Steve Jobs zekasına sahip olabileceklerini söylemekti.

"Bilimsel Deha: Albert Einstein"

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

Hşş amax, konunun ismini onedio testleri diye değiştir de buraya test linkleri sonuçlarını falan atak. eğlenceli olur.

"Eğilmedik, Bükülmedik, Kırılmadık": Martell Ailesi!

Bu sitenin testleri kişiliğime ters sevmediğim bir şey çıkartmadı şu ana kadar ya

"Beni Kükrerken Gör": Lannister Ailesi!
paramla döverim akıllı olun :cool:

Not testleri çok sık atmayın atılan test cevapları gelene kadar bir süre bekleyin.

Back
Top Bottom