Team Hungary Nations Cup 2011

Users who are viewing this thread

Hungarian team's topic!​

Még 0 szabad hely van a csapatban. Ha jelentkezni szeretnél, akkor írd meg ide, vagy vegyél fel steamen engem, vagy Szentgyorgyit.
Steam: WoH_pro_fail_HUN
Steam: szentgyorgyi.csabi

Hungary

  Status: Gathering participants.

Players list:

    * Hungarian_profail (C)
    * Szentgyorgyi (VC)
    * Hungarian_Dorcsi
    * KoH_Bors
    * KoH_Tepsi
    * Hungarian_Holyaron
    * Hungarian_Jozsef
    * KoH_Dan
    * KoH_Slayer
    * Hungarian_Edge
    * levantine
    * TinY_PuSSy
    * KoH_EvilDevil
    * Hungarian_Frotale
 
Császtok szólhattatok volna hogy NC van. Mostanában eléggé belejöttem a játékba és jönne levantine is tehát legalább cserejátékosnak teszteljetek le vagy hagy gyakoroljunk veletek esetleg ha valaki nem tud jönni álnéven beugrunk. Jah és érdekelne az RWD klán (honlap :smile: főleg ha V3NON és TaNe is ott van. Végül meg tudjátok volt begman ő tudna TS3-at is szolgáltatni ha még nincs.
 
Javaslom azok legyenek a csapatban akik ott voltak a gyakorláson pl ezeket egyáltalán nem láttam: TaNe, Holyaron, Mormota, KoH_Dan -> én ezek helyére aktív játékosokat képzeltem el és jó csapatjátékosokat szerintem Miki, BlaDer, V3NON, IceCube rávehető hogy jöjjenek vagy legalábbb cserének rakd be őket. Tehát:

Players list:

    * Hungarian_profail (C)
    * KoH_Szentgyorgyi (VC)
    * Hungarian_IceCube
    * Hungarian_Dorcsi
    * Hungarian_V3NON
    * KoH_Zoli
    * KoH_Bors
    * KoH_Tepsi
    * KoH_EvilDevil
    * Hungarian_BlaDer
    * KoH_Jozsef
    * Hungarian_HungarianWarrior
    * KoH_Slayer
    * Hungarian_Edge
    * Hungarian_levantine


Cserének menjen inkább akit leszedtem. Ha még ilyen jó csdapatjátékot csinálunk amivel legyőztük az AB-t úgy hogy segítséget kellett hívniuk akkor Mikinek, IceCube-nak ott a helye. Szerintem még most jót játszottunk nagyon Venonnal aki belejött hátha megvan a kedve erősíteni a magyar csapatot.
 
Jah és szerintem lehtne csinálni egy gyakorlást Hungarian és KoH között és akkor ha Dani vagy valaki felbukkanna. EGyik rész vezetője profail másik szentgyörgyi
 
Rendben Zoli és EvilDevil elmehetnek a faszba h nincs kedvük jönni gyakorolni akk nem jönnek NC-re sem... Dan jöhet meg Pityulade vagy valaki aki komolyan veszi
 
Nos akkor az eddigi tapasztalataim és gyakorlásaink alapján közelharcban vagyunk szarok. Ettől függetlenül azt javaslom hogy a meccseken 8 és 10 között játszunk semmiképpen nem többen hogy cserelehetőség is legyen. A kezdő 8 ember javaslataim szerint + cserék:

pro.fail (íjász) - cseréje: levantine, Frotale, Tepsi, Granny
Jozsef (íjász) - cseréje: levantine, Frotale, Tepsi, Granny
szentgyörgyi (lovas) - cseréje: Dorcsi
Edge (gyalogos) - cseréje: BlaDer, Holyaron, Bors, Dan
HungarianWarrior (gyalogos) - cseréje: BlaDer, Holyaron, Bors, Dan
Slayer (gyalogos) - cseréje: BlaDer, Holyaron, Bors, Dan
V3NON (gyalogos) - cseréje: BlaDer, Holyaron, Bors, Dan
IceCube (gyalogos) - cseréje: BlaDer, Holyaron, Bors, Dan

Pályától és ellenféltől is függ de ha 10-en vagyunk akkor még gyalogosnak beáll Dan és Holyaron. Akiket esetleg gyalogoshoz soroltam de íjász akar lenni akkor sem lesz az mert elég 2 nagyon jó íjász. Ha nagy pályáról van szó (romok, folyóparti mező) akkor Dorcsi beáll egy gyalogos helyére lovasnak vagy ha nincs akkor HungarianWarrior lesz lovas. LEGFONTOSABB HOGY KÖZELHARCOLNI MINDENKI TANULJON MEG MERT A GYALOGSÁG A FŐ ÜTŐERŐ. HA KÉT LOVASUNK VAN ÉS ÍJÁSZ FRAKCIÓ VAN AKKOR VALAKI BEVÁLLALJA HOGY 3. LOVASKÉNT EGY FEKETE LOVAT AD AZ EGYIK ÍJÁSZNAK ÉS LOVASÍJÁSZKÉNT KÍSÉRI A FEHÉR LOVAKKAL FELSZERELT LOVASOKAT. A GYALOGOSOK A LEGERŐSEBB PAJZSOT VESZIK LOVASSÁGTÓL FÜGGŐEN LÁNDZSÁT ÉS FELTÉTLENÜL VALAMI DOBÓFEGYVERT. Ha számszeríjász frakció van akkor Slayer és IceCube helyére bejön 2 íjász csere vagy Bors és EvilDevil. Természetesen ha valakinek nagy a pingje és elrontja a csapat taktikáját pl: ÉN azt lecseréljük.

A gyalogosok nem állnak le 1v1ezni hanem segítenek egymásnak, együtt mozognak, és hátbaszúrnak akit tudnak, kerülik az ellenség gyalogságát és igyekszenek először az íjászokat elintézni. A lovasok zavaró tényezők azoakt elintézik mi lovasaink. Az íjászainkhoz háttal fordítjuk az ellenség gyalogságát és duelezést soha nem fogadunk el.
 

Similar threads

Back
Top Bottom