Tavsiye Oyun

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bilgisayarım çok iyi. Konusu güzel, görüntüsü kaliteli, gerilimli, maceralı oyun tavsiye etmenizi rica ederim.
Oynadığım oyunlar: Fear Serisi, Crysis Serisi, Metro 2033, Resident Evil 5, Singularity bu tarz oyunlar olursa iyi olur,konusuda çok önemli. FPS olursa iyi olur.
Şimdiden sağolun.

Savaş olarak "Frontlines: Fuel of War" öneririm. Çok ambiyanslı bir oyun. Modern Warfare gibi bir konusu var. Hatta ilk bölüm Türkmenistanda geçiyor.

mafia 2 yi oynayabilirisn oynamadim ama güzel oldugunu duydum.bide oyun hemen bitiyormuş bitince bir ek paketi war 30 yeni görev ekliyormuş onu kurup oynarsın bide

Lara Croft and the Guardian of Light ---Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction---Just Cause 2
Prototype---Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena--The Godfather II ....

http://www.trgamer.com/

Bu tür tavsiyede bulunanlar genel olarak oyunları korsan aldıkları, ve singleını oynayıp bir kenara attığı için kendimi daha fazla kasmayacağım.

pek yeni bir oyun sayılmaz ama konusu itibariyle gayet güzel bir oyun (yeni bir uyarlama yapılırsa güzel olur aslında) Delta Force: Black Hawk Down

hikayesi üzerine pek çok film çekildi

Er Rayn'ı kurtarmak ve Karaşahin Düştü bunlardan ikisi

Somalideki savaşı konu alan bir oyun. Normal bir piyade olarak başladığın oyunda birkaç bölüm sonrasında Delta Force birliğine katılarak bazı sabotaj ve kurtarma operasyonlarına katılıyorsun. İleriki bölümlerde Black Hawk helikopteri çatışma sırasında isapet eden rpg ile düşürülüyor ve oyunun önemli bölümü başlıyor. Birçok yeri geçerek helikoptere ulaşıp sağ kalan amerikan askerlerini kurtarmayı hedefliyorsun.

Grafikleri CoD Modern Warfare kadar güzel olmasada hikaye bakımından çok güzel bir oyun

ama sende benim bazı arkadaşlarım gibi " Kendi ülkesini koruyan masum Somalilileri öldürmem" dersen birşey diyemem :grin:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom