Taverna Kavgaları

Users who are viewing this thread

Motun Han

Banned
Tavernaya gidip "Han Müşterisi" ile konuştuğumuzda bir seçeneğe tıklayıp yumruk kavgasına para karşılığı gireriz. Şimdi burada birkaç nokta var, bunlara değinmek istiyorum.

Para Çok Az: Üst limit 25 dinar mesela, bence bu para oldukça az. Şu şekilde yapılabilir sonraki güncellemede. 25,100,200,300,400,500 gibi mesela. Yani üst limit en az 500 veya 400 olmalı.
Yumruklaşmak: Yumruk kavgası olayı iyi hoşta bir türlü istediğim darbeyi gerçekleştiremiyorum ki? Yumruk atıyorum, adamın eli uzanmıyor. Uzansada birşeyden dolayı hasar vermiyor. Düzenleyip daha iyi yumruklaşmalar sağlayabilirler, bunu Warband'da da yaparlarsa çok iyi olur.

Tavernaya tekrar gidiyor ve "Han Müşterisi" ile konuşup onu aşağılıyor, onunla dalga geçiyoruz. Ben şahsen eğleniyorum bu yolla. Ama yine birkaç sorun var ki bu sorunlar benim zevkimi kaçırmıyor değil. Sıralayayım...

Neden dışarıda kavga ediyoruz? : Neden dışarıda kavga ediyoruz, bunun mantığı ne? Adamla dalga geçtim, kılıcını çekip dalsın. Diğer adamlarda bir yana koşuştursun. Warband'daki sarhoş olayını hayal edin, bunun gibi kavgamızı tavernada yapalım.
Kendi kılıcımı kullanmak istiyorum. Elimize veriyorlar Süvari Kılıcı'nı, sürüyorlar bizi kavgaya. Ben dalga geçerken Yatağan'ımla geldim, tüfeğimi sırtladım; kalkanımı elime aldım. Neden bana basit bir Süvari Kılıcı veriyorsun, hadi onu geçtim kıyafetlerim niye değişiyor? Kavga etmeden önce iki dakikada kıyafetimi değişip öyle mi çıkıyorum dışarıya? Bunada bir el atılmalı bence.

Bu kadar, okuyanlara teşekkürler. :smile:
 
Ancak bir de şöyle düşünün hanginizi Warband da sarhoşla dövüşürken öldünüz ?
Warband da o anda bir sarhoşun size hakaret etmesi ile oluşuyor ancak Wfas ta para karşılığında dövüşüyorsunuz yani iddia ya giriyorsunuz bu gibi bir durumda eşitliğin sağlanması gerekmez mi bu yüzden aynı kılıcı ve giysileri veriyorlar yoksa adamın elinde bir bıçak siz elinizde koskoca çift elli kılıçla daldığınızı düşünsenize mantıksız olmazmıydı?

 
hayır silahla dövüşeceğin zaman dalga geçmiş oluyorsun ve eğer sende üstün ekipman varsa adam tırsıp dövüşmesin yani. birde o adam orada oturuyor, içiyor. eğer dışarıda dövüşmezse hancı birdaha onu içeri almaz(mantık olarak)
 
Back
Top Bottom