Taleworlds Türkçe Forum Satranç Turnuvası | Findecáno Amandil kazandı !

Sizce Türkçe Forum Satranç Turnuvası'nın şampiyonu kim olur?

• Findecáno Amandil

Votes: 16 45.7%
  • Dies Irae

Votes: 19 54.3%

• Total voters
    35

Users who are viewing this thread

Ben 3 yıldır oynamıyorum :neutral: herkes eşleşitirilirse daha iyi olur falan mynet ayarlanır vede google uygulaması vardı istediğin kişi ile oynanıyordu.

Forumu bırakmıştım.Bakınayım derken bu konuyu gördüm.Beni de yazıver :smile: Yıllar önce okul birinciliğim vardı ama bayadır oynamadım :razz:

++
Mynetten oynamadım.Ama Flyordie adlı siteye bakabilirsin.Herkes forum nickiyle üyelik açar.Herhangi bir odaya gireriz.Maç yapacak olanlar yapar.Hakem olursa o da izleyici olarak katılır.

Maçlar için chess.com u kullanabiliriz, mobil uygulaması da var telden filan da oynanabilir. Hiç kullanmadım ama.

Amiral said:
Findecáno Amandil said:
Katılırım ama tek maç bence de daha iyi.

Tek maç olması biraz saçma olur,çünkü beyazın her zaman üstünlüğü var.Siyah-beyaz değişmeli olarak 2 maç daha mantıklı.

Net olarak öyle bir şey yok. Çoğu oyuncu beyazı sever çünkü atak oynamayı sever ama mesela bir doğu gambiti yapmayı planlıyorsan siyah olmalısın.

Amiral said:
Findecáno Amandil said:
Katılırım ama tek maç bence de daha iyi.

Tek maç olması biraz saçma olur,çünkü beyazın her zaman üstünlüğü var.Siyah-beyaz değişmeli olarak 2 maç daha mantıklı.
Yok. Cidden yok.

Katılırım bende bu arada, uzun zamandır çok az oynuyordum  :smile: Ve tek maç olması kolaylık açısından daha iyi bence, 3 maç biraz sıkıntılı olabilir zamanlama açısından.

İnternet üzerinden olduğu için bazen hatalar olabiliyor. Tabi bu hatalar da tüm oyunu etkiliyor. O yüzden 3 maç olursa hiç sorun kalmaz şeklinde düşünmüştüm ben fakat siz öyle diyorsanız öyle olsun, sorun yok benim için.

Dies Irae said:
İnternet üzerinden olduğu için bazen hatalar olabiliyor. Tabi bu hatalar da tüm oyunu etkiliyor. O yüzden 3 maç olursa hiç sorun kalmaz şeklinde düşünmüştüm ben fakat siz öyle diyorsanız öyle olsun, sorun yok benim için.
Bence bir FlyOrdie sitesine bak.Eğer beğenirsen orada yaparız.Benim çok hoşuma gitmişti.Lag vs yok.

OliverQueen~ said:
Forumu bırakmıştım.Bakınayım derken bu konuyu gördüm.Beni de yazıver :smile: Yıllar önce okul birinciliğim vardı ama bayadır oynamadım :razz:

++
Mynetten oynamadım.Ama Flyordie adlı siteye bakabilirsin.Herkes forum nickiyle üyelik açar.Herhangi bir odaya gireriz.Maç yapacak olanlar yapar.Hakem olursa o da izleyici olarak katılır.
Liste güncellenmiş ama benim ileti sonda kalmış.Listeye ekler misin beni de.

Burada olursa bende katılabilirim.

Mynet şifremi bilmiyorum, Facebook'u dondurdum.  :neutral:

Rusya'ya yeni geldiğimde Puşkinski ikinciliğim vardı la benim.  :smile:

Edit: Burada benimle oynamak isteyen arkadaşlarlada oynayabiliriz, turnuvayı buraya taşımak gibi anlaşılmasın. O zaman katılmış sayılıyorum sanırım.  :wink:

Back
Top Bottom