Black Dead
Ben 3 yıldır oynamıyorum herkes eşleşitirilirse daha iyi olur falan mynet ayarlanır vede google uygulaması vardı istediğin kişi ile oynanıyordu.
+1colombos said:Katılırım ama beni yenince dalga geçmek yok
+1Mucahit Han said:Bayadır oynamıyordum satranç deniyelim bakalım.
+1colombos said:Katılırım ama beni yenince dalga geçmek yok
Amiral said:Findecáno Amandil said:Katılırım ama tek maç bence de daha iyi.
Tek maç olması biraz saçma olur,çünkü beyazın her zaman üstünlüğü var.Siyah-beyaz değişmeli olarak 2 maç daha mantıklı.
Yok. Cidden yok.Amiral said:Findecáno Amandil said:Katılırım ama tek maç bence de daha iyi.
Tek maç olması biraz saçma olur,çünkü beyazın her zaman üstünlüğü var.Siyah-beyaz değişmeli olarak 2 maç daha mantıklı.
Bence bir FlyOrdie sitesine bak.Eğer beğenirsen orada yaparız.Benim çok hoşuma gitmişti.Lag vs yok.Dies Irae said:İnternet üzerinden olduğu için bazen hatalar olabiliyor. Tabi bu hatalar da tüm oyunu etkiliyor. O yüzden 3 maç olursa hiç sorun kalmaz şeklinde düşünmüştüm ben fakat siz öyle diyorsanız öyle olsun, sorun yok benim için.
Liste güncellenmiş ama benim ileti sonda kalmış.Listeye ekler misin beni de.OliverQueen~ said:Forumu bırakmıştım.Bakınayım derken bu konuyu gördüm.Beni de yazıver Yıllar önce okul birinciliğim vardı ama bayadır oynamadım
++
Mynetten oynamadım.Ama Flyordie adlı siteye bakabilirsin.Herkes forum nickiyle üyelik açar.Herhangi bir odaya gireriz.Maç yapacak olanlar yapar.Hakem olursa o da izleyici olarak katılır.