Taleworlds Türkçe Forum Satranç Turnuvası | Findecáno Amandil kazandı !

Sizce Türkçe Forum Satranç Turnuvası'nın şampiyonu kim olur?

• Findecáno Amandil

Votes: 16 45.7%
  • Dies Irae

Votes: 19 54.3%

• Total voters
    35

Users who are viewing this thread

Gerçek Pawn Whisperer bu oyunu kazanır. Vezirler gitti artık iş piyonları iyi kullanana kaldı

Tebrik ederim Findecano'yu. Son hamlede bir kare yanlış oynadım. Üzüldüm açıkçası ama hata yapmamak gerekiyor işte.

Turnuvaya katılan, takip eden emek veren bütün üyelere teşekkür ederim. Elinize sağlık.

B9Aq9L.png

oyunun tamamı: http://www.chess.com/echess/game?id=97757734

Şampiyon da Findecano.  :razz: 1. Findecano 2. Dies Irae (Ben) 3. Emrehan oldu.

bu da challonge şeysi, http://challonge.com/twchesst

Teşekkürler beyler, bayanlar. Son 3 yılda oynadığım en zevkli ve zor maçtı, keşke dies yanlış hamle yapmasaydı da öyle kazansaydım. Çok daha hak etmiş hissederdim. Ama sitede hamleyi yaptıktan sonra kaydetmen gerek bir de buna rağmen yanlış olunca yapacak bir şey kalmadı. Dies'e ve turnuvaya katılan, takip eden herkese çok teşekkürler.

H8AnR3W.jpg

En centilmen ödülü de bana verilsin. Oynamadığım kişileri bile tebrik ettim .:razz:

Tebrikler Frendicano Armandillo

Dies Irae said:
Tebrik ederim Findecano'yu. Son hamlede bir kare yanlış oynadım. Üzüldüm açıkçası ama hata yapmamak gerekiyor işte.

Turnuvaya katılan, takip eden emek veren bütün üyelere teşekkür ederim. Elinize sağlık.

Rezil.

Tekrar teşekkürler herkese. Ödül konusunda, sürpriz Title imiş. Bana satrançla ilgili bir title seçmemi söylediler, Dies'le ortak karar verdik. Artık adımın altında "Pawn Whisperer" yazıyor. Ödül için Bilge'ye teşekkürler hoş durdu. :razz:

Kaleyi oynamak istediğin yere oynasan da yine de Amandil kazanır gibi duruyor. Ama ne olacağı belli olmazdı tabi ki. Tebrik ederim Amandil umarım bir sonraki turnuvaya katılabilirim.

@Findecano Yalnız O isimlerin hepsini ben buldum :grin: Dies en çok Pawn Whisperer ı beğenmişti :grin: hatta onun için attığım ileti
colombos said:
Gerçek Pawn Whisperer bu oyunu kazanır.
:razz:
Findecano yada tebrikler.

Back
Top Bottom