Taleworlds Türkçe Forum Satranç Turnuvası | Findecáno Amandil kazandı !

Sizce Türkçe Forum Satranç Turnuvası'nın şampiyonu kim olur?

• Findecáno Amandil

Votes: 16 45.7%
  • Dies Irae

Votes: 19 54.3%

• Total voters
    35

Users who are viewing this thread

Ehh bir sorun var sanırım. Yari final olduğu için bekleme taraftarı oldum fakat bilmiyorum. Kısa zamanda hallolur umarım.

Tebrikler. Finalden önce 3.yü belirlemek lazım herhalde. O yüzden Caliph ve Emrehandan bu maçı 1 yıl içerisinde tamamlamalarını rica ediyorum.  :razz:

Final maçı için bir anket açayim diyorum, üçüncülük maçından hemen sonra yaparız sanırım fakat o zaman kadar heyecan olsun.

Dies sana oy vereceğim aklımdan bile geçmezdi fakat Findecáno Amandil ile maçımız aklıma gelince ve süre sınırı yüzünden elenince sana verdim oyu :smile:) , finalde başarılar , iyi olan kazansın , bu arada 1.ye küçük ödül vardı sanırım Dies'cim kendine hediye verecek sanırım , eğer kazanırsa =)

Caliph bana daha önce işlerinden ve Dota turnvasından dolayı pek vakti olmadığını söylemişti fakat ben uygun ve ortak bir zamana denk getirilebilir diye düşünüp beklemiştim. Bu durumda Emrehan'ı 3. ilan edebiliriz sanırım. En uzun soluklu tur bu oldu, tebrikler  :razz:

Biz de yavaş yavaş finale hazırlanalım bari.

İki tarafa da başarılar diliyorum.Umarım eğlenceli bir final olur.

Dies ezer geçer
Tabii ki Findecano kazanıcak ben bile yendim Dies i :grin:

Maçları canlı izleme gibi bir şansımız varsa eğer maç yapılmadan 1 gün önce söylerseniz bizde maçı canlı bir şekilde izleme keyfine erişmiş oluruz.

Yok. Facebook üzerinden üyeler birbirini ekliyor, o şekilde oluyor. Herhangi bir site sınırlamamız yoktu zaten.

Belli başlı siteler var ordan rakipler anlaşıyor ve o şekilde oynanıyor , o sitelerde facebook'dan giriş yapılıyor mu bilmiyorum o sitenin bir özelliği aslında , forum ile bir alakası yok talakancım .

Back
Top Bottom