Taleworlds solaklar birliği

Users who are viewing this thread

Cevolokko

Squire
Arkadaşlar solak olmaktan çok mutluyum başta futbol ve çoğu branşda avantajlıyım
Sol kolumu çok güçlendirdim olmazsa olmazım diğer kolumda öyle ama sol ne biliyim sağ çok güçsüz .
Umarım Taleworldsde solaklar burda toplanır.
Ben çok küçükken solak olduğum için dışlanıyordum

Konunun bir amacı yok gibi geldi ama görmüşken yazayım bende solağım basketbol hariç her işimi solla görürüm ( bir şey daha hariç  :twisted: ) futbolda epey avantajı oluyor ama ben yeteneksiz olduğumdan...Basket te ise sol elimi hiç kullanamam küçükken klüplerde herkes sağlak diye benide öyle eğittiler keşke düzgün bir yere gitseydim

Solağım ama basketbol ve futbolda sağ ayağım/elim.Spiralli defter sorunu sağlaklara da oluyor ancak bazen şu tek taraflı koltuğa bağlı sıralar zorlar.Amaçsız bir konu olduğundan kilitlenir ama yazayım dedim.

Ben de solağım.Yemekte futbolda basketde.Sol kolumu tam sıkamıyorum :sad: sağ kolum çok güçlü.Solak olmak kendini öz hissettiriyor.

aslında solaktım ben küçükken ama öğretmenim sağ elimi kullanmayı da öğretti.Çiftelliyim yani.Futbolda ise sol ayağım

colombos said:
aslında solaktım ben küçükken ama öğretmenim sağ elimi kullanmayı da öğretti.Çiftelliyim yani.Futbolda ise sol ayağım
Aynen beni tarif ettin.Zaten ard arda 6 defa kırılan kolum resmen hurdaya çıktı istesem de kullanamam.Anca arada yazı yazarken yorulunca el değiştiriyorum.Hep aile baskısı bu sol el olayı.

Ben sağlakım ama sol elimi de kullanmayı öğrendim.. Futbol genelde şutlarda sağ ama normal giderken sol daha hızlı oluyor ve kısa paslarda bence sol ayak çok ideal benim için.. Baskette ise sadece bacağımın altından geçirirken sol kullanıyorum gerisi sağ.. Solla güzel yazı da yazabiliyorum ama sağ kadar hızlı değil..

Küçükken kulübe gittiğim zaman solak olduğumu söyleyince direk almışlardı şimdi ise hala altyapıdayım çokda iyi oynuyorum yani solaklık her zaman bir avantajdır

Cevolokko said:
Küçükken kulübe gittiğim zaman solak olduğumu söyleyince direk almışlardı şimdi ise hala altyapıdayım çokda iyi oynuyorum yani solaklık her zaman bir avantajdır
Bizim sınıftaki solaklar da çok sert vuruyorlar topa elleri falan bayağı güçlü.

Yazı dışında her iş sol. İlk okulda sol ile yazdığım için öğretmen beni cetvel ile dövmüştü bir kaç kez, ağlaya sızlaya sağ ele alıştım.

Masa tenisinde sağlaklara karşı solaklar aşırı derecede avantajlı oluyorlar. Bir arkadaşım solak, ona karşı acayip zorlanırım her zaman, ki o kadar da iyi oynadığını söyleyemem. :razz:

Öyle diyorlar günah diye ama doğuştan olup da sağ el ile yiyemeyenlere günah değil diyorlar

Hızlı okuma hocam sol ele alıştırıyor bizi, niye bilmiyorum. Sol elle yemek yiyorum, sol elle yazmaya çalışıyorum. Birkaç aya alışırım bende.

Sağlak olup da sol elimizi çok iyi bir şekilde geliştirebilir miyiz ?

Klai said:
Sağlak olup da sol elimizi çok iyi bir şekilde geliştirebilir miyiz ?
ben sağ elimi geliştirdiğime göre sende solunu geliştirebilirsin

Back
Top Bottom