Taleworlds sözlük açıldı

Users who are viewing this thread

Flechayla ilgili yazdıkları şeyi hiç beğenmedim.Lütfen kaldırın,tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında ,bu insanı sevmeseniz bile annesi ile ilgili bir şey yazmanız komik olmuyor.Bunun yazan kişiyi de Allaha havale ediyorum.3 kuruşluk beyni ile insanlara laf etmesin.Tamamen saygısızlıktır bu.
Eğer bu yazıyı kaldırmaz iseniz de kendi hadsizliğiniz ve ahlaksızlığınızdır.Yapan kişiye burdan çok güzel şeyler yazmak isterdim ama kim olduğu da malum.Kendisi ar damarı çatlamış insanlar grubuna dahil etmek bile hakarettir.Bu şahsı tamamen kendi ortamında ayrı bir şekilde incelemek lazım.

"Yaşasın sözlük!!" nidalarıyla tıkladım. Yine bir inci sözlük vakası. Allah belanızı versin oğlum ya, kurtulun artık şu inci sözlük modundan.

Propaganda said:
Flechayla ilgili yazdıkları şeyi hiç beğenmedim.Lütfen kaldırın,tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında ,bu insanı sevmeseniz bile annesi ile ilgili bir şey yazmanız komik olmuyor.Bunun yazan kişiyi de Allaha havale ediyorum.3 kuruşluk beyni ile insanlara laf etmesin.Tamamen saygısızlıktır bu.
Eğer bu yazıyı kaldırmaz iseniz de kendi hadsizliğiniz ve ahlaksızlığınızdır.Yapan kişiye burdan çok güzel şeyler yazmak isterdim ama kim olduğu da malum.Kendisi ar damarı çatlamış insanlar grubuna dahil etmek bile hakarettir.Bu şahsı tamamen kendi ortamında ayrı bir şekilde incelemek lazım.
+1 Kesinlikle.Bir kişi hakkın da kötü konuştun tamam neyse.Ama annesini karıştırması gerçekten çok vahim bir durum.Komiklik olsun diye tanımadığın kişi hakkında böyle konuşamazsın

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

Propaganda said:

Flecha'ya yazılan yorumun kim tarafından yazıldığı bariz. Bir kişinin hınç yüzünden nasıl bu kadar iğrençleşebildiği, benim asıl merak ettiğim konu. Neyse, Flecha'nın fazla umrunda olacağını sanmıyorum. Yazan kişinin ciddi bir yardıma ihtiyacı var ama.

Flecha nin annesine yakisiksiz seviyesiz onursuz ithamlarda bulunan arkadas adam olamamis musvette insandir
Forumun sozlugu acildiginda sevinmistim ama boyle ithamda bulunuldugunda ayipladim ve ciktim uye olmayi dusunuyordum  vazgectim

Böyle bir proje ancak Taleworlds yöneticilerinin yardımıyla gerçekleşebilir.Yani buradaki üyeliklerimizle sözlüğe gireceğiz.Orada aldığımız cezalar forum hesabımızıda etkileyecek.Ancak bu şekilde güzel bir ortam belki oluşur.Diğer türlü inci sözlüğe döner sözlük.

gereksizinsan said:
Böyle bir proje ancak Taleworlds yöneticilerinin yardımıyla gerçekleşebilir.Yani buradaki üyeliklerimizle sözlüğe gireceğiz.Orada aldığımız cezalar forum hesabımızıda etkileyecek.Ancak bu şekilde güzel bir ortam belki oluşur.Diğer türlü inci sözlüğe döner sözlük.
Katılıyorum buranın üyelikleri ile girsek ve adımız da aynı olsa orada kötü bir şey yazsak burada ceza alsak daha iyi olur.

Çok saçma olur. Birisi orada benim adıma hesap açar sonra herkese küfür eder cezası bana kalır.
Buranın üyelikleri ile de giremeyiz.

Kararsiz_Atom said:
"Yaşasın sözlük!!" nidalarıyla tıkladım. Yine bir inci sözlük vakası. Allah belanızı versin oğlum ya, kurtulun artık şu inci sözlük modundan.

Kimmer said:
Çok saçma olur. Birisi orada benim adıma hesap açar sonra herkese küfür eder cezası bana kalır.
Öyle demiyorum buradan hesap aldığımız zaman otomatik olarak sözlüğüde kayıt olmuş olacağız.

gereksizinsan said:
Kimmer said:
Öyle demiyorum buradan hesap aldığımız zaman otomatik olarak sözlüğüde kayıt olmuş olacağız.
Anladım demek istediğini. Ama böyle bir şey yapmak için TaleWorldsun veritabanıyla o sitenin veritabanı birlikte kullanılmak zorunda olacak büyük ihtimalle. Ve bu da güvenlik açıklarına neden olur ayrıca TaleWorldsdeki adminlerin bilgileri vb sözlük yöneticileri tarafından görülebilir.

Back
Top Bottom