Taleworlds Randevu Merkezi

Users who are viewing this thread

Ssoic

Son derece gerekli olduğunu düşündüğüm bir konuydu. Türkçe Forum hemen hemen Türkiyenin her yerinden üye alıyor. Bunu biliyoruz. Ancak sizin yaşadığınız yerde hangi üye bulunuyor biliyor musunuz?

Çok önceki başlıklarımdan "Tw forum türkiyenin en çok nerelerinden üye alıyor?"dan farklı olarak bu başlıkta organize sistemini kullanacağız.

Deli Paşa ve timsah arena benim gibi Konyada yaşayan forumdaşlar. Bu haftasonu çıkacak fetih 1453 filmine gitme temeliyle bir tw konya zirvesi yapmayı planlıyoruz.
Lakin bizden başka konyada yaşıyan forumdaş var mı yok mu bilemiyoruz.

Bu konu sayesinde buluşmaya katılımı arttıkmakla beraber bir kaynaşma ortamı oluşturmayı planlıyorum.

Peki, Konyadan kimse var mı gelecek?  :razz:

Kim, Kiminle, Nerede Tablosu

Ankara:
ComradeDimitri
armydas
Antalya:
Flecha
Kaira
Bursa:
Mysterion
Kararsiz_Atom
Mirholmes
Çanakkale:
antiatmax
İstanbul:
Agathon
colombos
JusdWeRs
PunisHimenT
İzmir:
Hot Sauce
Ellerimde_Kan
Kocaeli:
Kirsten 
Konya:
Ssoic (ben)
Deli Paşa
timsah_arena
Manisa:
Granatomyot
Sakarya:
Erozbey

Hmm. Kimin hangi ile olduğu ile ilgili istatistik tutayım mı ilk mesaja arkadaşlar?

Kocaeli'de oturan varsa gelsin çarşıda kahve içelim, sinemaya gidelim falan.

Erozbey said:
Sakarya 'da oturuyorum ama İstanbul-Kocaeli-Sakarya hattı yapabilirim.

Mehmet arda kocaelideydi sanırım.

Edit:

Ssoic said:
Hmm. Kimin hangi ilde olduğu ile ilgili istatistik tutayım mı ilk mesaja arkadaşlar?

Şöyle birşey yaptım. Nasıl olmuş? Profil bağlantısı koymaya gerek duymadım. Alfabetik sıralama yaptım.

Edit:

Erozbey said:
Arda elime düşmesin zaten :razz: Tut ama yaşlarıda yaz. Ona göre hareket ederi(m)z. :eek:

Doğru. :grin: Yaşları da yazarsak makbule geçer. Zaten 15in altındakiler bu konuya hiç girmesin. Sonra "abi meraba ben forumdan hayranınım öpüyüm ağbeeey" oluyor. :/

İstanbul. Cuma günü arkadaşlarla 1453'e gideceğiz.  :smile:

- Forum İstanbul'da filmi izleyeceğiz. Yakın olan varsa belki bişiler yapabilirik.

Ssoic said:
Şöyle birşey yaptım. Nasıl olmuş? Profil bağlantısı koymaya gerek duymadım. Alfabetik sıralama yaptım.

Edit:

Erozbey said:
Arda elime düşmesin zaten :razz: Tut ama yaşlarıda yaz. Ona göre hareket ederi(m)z. :eek:

Doğru. :grin: Yaşları da yazarsak makbule geçer. Zaten 15in altındakiler bu konuya hiç girmesin. Sonra "abi meraba ben forumdan hayranınım öpüyüm ağbeeey" oluyor. :/
Bir ara Zonguldak'a gelde seni arkadaşlarla bir öpelim

İzmir TW buluşması ayarlamaya çalışmıştım bende ama pek katılım olmamıştı. Hatta 1 kişi katılmıştı, buradan daha fazla İzmirli oyuncu bulabiliriz umarım :smile:

Back
Top Bottom