Ssoic
Son derece gerekli olduğunu düşündüğüm bir konuydu. Türkçe Forum hemen hemen Türkiyenin her yerinden üye alıyor. Bunu biliyoruz. Ancak sizin yaşadığınız yerde hangi üye bulunuyor biliyor musunuz?
Çok önceki başlıklarımdan "Tw forum türkiyenin en çok nerelerinden üye alıyor?"dan farklı olarak bu başlıkta organize sistemini kullanacağız.
Deli Paşa ve timsah arena benim gibi Konyada yaşayan forumdaşlar. Bu haftasonu çıkacak fetih 1453 filmine gitme temeliyle bir tw konya zirvesi yapmayı planlıyoruz.
Lakin bizden başka konyada yaşıyan forumdaş var mı yok mu bilemiyoruz.
Bu konu sayesinde buluşmaya katılımı arttıkmakla beraber bir kaynaşma ortamı oluşturmayı planlıyorum.
Peki, Konyadan kimse var mı gelecek?
Kim, Kiminle, Nerede Tablosu
Çok önceki başlıklarımdan "Tw forum türkiyenin en çok nerelerinden üye alıyor?"dan farklı olarak bu başlıkta organize sistemini kullanacağız.
Deli Paşa ve timsah arena benim gibi Konyada yaşayan forumdaşlar. Bu haftasonu çıkacak fetih 1453 filmine gitme temeliyle bir tw konya zirvesi yapmayı planlıyoruz.
Lakin bizden başka konyada yaşıyan forumdaş var mı yok mu bilemiyoruz.
Bu konu sayesinde buluşmaya katılımı arttıkmakla beraber bir kaynaşma ortamı oluşturmayı planlıyorum.
Peki, Konyadan kimse var mı gelecek?
Kim, Kiminle, Nerede Tablosu
Ankara: ComradeDimitri armydas | Antalya: Flecha Kaira | Bursa: Mysterion Kararsiz_Atom Mirholmes | Çanakkale: antiatmax | İstanbul: Agathon colombos JusdWeRs PunisHimenT | İzmir: Hot Sauce Ellerimde_Kan | Kocaeli: Kirsten | Konya: Ssoic (ben) Deli Paşa timsah_arena | Manisa: Granatomyot | Sakarya: Erozbey |