Taleworlds.net forumu yeni Rütbe sistemi

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
orjinal konu No more postcounts?
Janus said:
OK, I've written up the mod and tested it successfully on a backup copy of the forum. It shouldn't really cause any extra stress to the forums, so I've gone ahead and set it up here on the real one.

I'm initially setting the following time requirements for the ranks:

Recruit (0)
pitchfork2_3d.gif

Regular (1 day)
mace2_3d.gif

Veteran (2 days)
mace3_3d.gif

Sergeant (3 days)
handaxe2_3d.gif

Sergeant at Arms (5 days)   
sword1_3d.gif

Squire (7 days)
sword3_3d.gif

Knight (10 days)
spear2_3d.gif

Knight at Arms (15 days)
spear3_3d.gif

Sergeant Knight (20 days)
poleaxe_3d.gif

Sergeant Knight at Arms (26 days)   
poleaxe2_3d.gif

Master Knight (33 days)
lance1_3d.gif

Grandmaster Knight (50 days)
lance2_3d.gif

We now have a bit more people in all of the ranks above Recruit. Works for me.

So yes, everyones' ranks should now reflect their time spent online according to the above.
akşam akşam bu kadarmı keyif verir bu haber
artık 10bin tane ileti atsanızda forumda online kaldığınız süreye bakılacak
en azından post kasıyor lan bu hedehödü'leri biter

not iletiyi
SIKCA SORULAN SORULAR - Soru sormadan önce -- MUTLAKA -- okuyun!
başlığına atamadım zira konu kilitli

şimdi bunun içinde kendini kasacak arkadaşlar olur
bildiğim kadarıyla öyle internet exporer'ı firefox'u açık bırakarak bu süreyi uzatamassınız
zira forumda çevrim içi iken herhangibir hareketiniz sonrası 15 dakika hiç bir şey yapmazsanız 15 dakika sonra offline gözüküyor olacaksınız

Güzel sistem. Sonunda adam akıllı bir sistem geldi. Post kasıcılardan kurtuluruz umarım. :/ Ama yine de bundan habersiz olanlar kasacaktır.

janus'un verdiği bilgiye göre
kullanıcı sayıları

Rütbeler                      öncee    sonra
----                                ----      ----
Recruit                        38577    37684
Regular                        1130      1541
Veteran                        617        642
Sergeant                      269        583
Sergeant at Arms          178        251
Squire                          159        203
Knight                          124      160
Knight at Arms              116        92
Sergeant Knight            52        71
Sergeant Knight at Arms 41        36
Master Knight                57        47
Grandmaster Knight        55        65

<knight> said:
Ama saçma olmuş.Adam Pcyi 2 gün açık bırakır tamamdır...
yok öyle bir şey olmuyor merak etme
son aktif olmasından (forumda herhangibir sayfaya gitme vs)hiç bir şey yapmzassa 15 dakika sonra offline gözüküyor

Evet,gerçekten çok güzel bir haber.Artık yavaş yavaş ateşlenmeye başlayan "post kasma" olayı ateşlenmeden son buldu.Gerçekten çok güzel bir değişiklik.Janus'u tebrik etmek gerek.Bende neden rütbe atladım diyordum.Sırf rütbe düşmek için birkaç postumu silmiştim.  :lol:

Opera'yı veya firefox'u ayarlarım 10 dk arayla sayfayı yeniler nedir :grin: Ama bu şekilde isteyen istediği kadar rütbe kassın kimseye bir zararı yok :smile:. Ama bir de rütbe sistemi değişti diye millet oraya buraya post atarsa gereksiz bu da kötü olur.

İyi olmuş bu sistem. Janusu tebrik etmek lazım. Laf olsun diye ileti yazmak kısmen de olsa engellenir sanırım.

Başlığı sticky'ledim. Dikkat etmeyip yeni konu açanları uyarıp yönlendirirsiniz. Epey sazan çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Ve evet sonunda adam gibi bir sistemimiz oldu hayırlı olsun. Bundan sonra laf kalabalığı yapan üyelerin gereksiz mesajlarını art niyetten değil saflıktan yazdıklarına emin olabileceğiz.

Bir sonraki iletiye "katılıyorum, aynen öyle" diyen olursa ıslak odunla döveceğim ama.

Edit: Tek söyleeceği şey "katılıyorum, aynen öyle" olanlar diye düzelteyim cümleyi. Son zamanlarda en sık karşılaştığımız spam kalıbı bu. Yoksa birine katılsın katılmasın sorun değil =)

Üslubunuz bu kadar sert olduktan sonra "katılmıyorum, asla öyle değil" diyenlerden kurtulabileceğimizi sanmıyorum. Ayrıca ıslak odun yerine ıslak havlu sarılmış kuru odunu tavsiye ederim.

oo, bu çok iyi oldu, ben de nasıl sileceğim diyordum bu iletileri :smile:
neyse artık forumun daha rahat ve temiz bir ortam olacağını tahmin ediyorum(Türkçe foruma rütbeye katkısı olacak da spamci diyecekler derdi olmadan mesaj atmak ne güzelmiş be :grin:).
Edit:He-he, yine knight olmuşum :grin:
Edit2:2 güne knight at arms oluyorum yani :smile:

beyler zaman kasmayalım çıkın forumdan :lol: :lol: :mrgreen:

hoş bir değişiklik olmuş açıkçası

kptortamadami said:
Bundan sonra laf kalabalığı yapan üyelerin gereksiz mesajlarını art niyetten değil saflıktan yazdıklarına emin olabileceğiz.

burayı okumayacakları için art niyetle yazacaklarını düşünüyorum ben. Gerçi bu forumdaki kullanıcı kitlesinin büyük kısmı ilk postu okuyup cevap atıyor(bazıları sadece topic başlığını okuyor ya neyse) belki 1-2 öğrenip post kasmayı bırakan çıkacaktır :roll:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom