Taleworlds Futbol Platformu (Günün maçları, yorumlar ve tahminler)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Muamma galiba henüz. Fatih Terim ve yöneticiler baskı yapıyormuş ama belli olmaz. 14 mayıs diyorlardı.

Fenerbahçenin biz iyi oynadık demesi sanırım erkeklerin elizeth dediği olay.Ulan biz TT Arenada 10 posizyon bulduk sizin net posizyonuz yok hala hak etmiyorsunuz siyorsunuz.Bir kerede tebrik edin yahu !

Dipnot:Forumda yok allahtan öle tip

Flecha said:
Fenerbahçenin biz iyi oynadık demesi sanırım erkeklerin elizeth dediği olay.Ulan biz TT Arenada 10 posizyon bulduk sizin net posizyonuz yok hala hak etmiyorsunuz siyorsunuz.Bir kerede tebrik edin yahu !

Dipnot:Forumda yok allahtan öle tip

Bunu Steam'de 'zuhahahah' yazan bir tip söylüyor.

Soyunma odasında veriliyormuş şu an kupa.  :evil: :evil:
Edit; Abdurrahim Albayrak; "Biz şampiyonluğu sahada kazandık. Kupayı da sahada alırız". Bu söz üzerine, kupayı soyunma odasında vermekten vazgeçtiler.

Süper Kupa'nın sahibi Fenerbahçe
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Süper Kupa finalinde, Aroma Erkekler 1. Ligi şampiyonu Fenerbahçe, Teledünya Türkiye Kupası sahibi Arkasspor'u set vermeden mağlup etti.
fener-super-41462_501.jpg

Şaka maka Fenerbahçe camia olarak bu sene bayağı kupa almış durumda...

Kupayı geri çevirmişler galiba, onu konuşuyorlar şimdi de. İyice arap saçına döndü.

Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post.

Tebrik ederiz.

JusdWeR said:
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Süper Kupa finalinde, Aroma Erkekler 1. Ligi şampiyonu Fenerbahçe, Teledünya Türkiye Kupası sahibi Arkasspor'u set vermeden mağlup etti.

Kardeş futbol platformu burası, burada bile gündem değiştirme çabası :O

Senkron said:
JusdWeR said:

Kardeş futbol platformu burası, burada bile gündem değiştirme çabası :O
Saçmalama Galatasaray'ın zaferi daha büyük. Her iki takımıda tebrik ettim. İlk sayfaya da bakarsan Galatasaray'ın kocaman resmini ve tebriğimi görebilirsin. Gündem değiştirmek istesem, rahat ol onu oraya koymazdım. Sevinin neyse.

courage said:
Ayhan Akman jübilesini açıkladı az önce. Yolu açık olsun.

Bizimkiler çok kararlı. Her konuşan, bu kupayı burda almadan gitmeyiz diyor. Bu arada, Ayhan'ın yolu açık olsun. İyi bir sezon sonunda bıraktı futbolu.

Kleidophoros said:
Gronax said:
futbol'dan artık nefrette ediyorum. galatasaraylı olmama rağmen şuan sevinemiyorum.

292112_10150924187425395_14258705394_12472800_1556721946_n.jpg
Polis ayabasını deviydiley :sad:
Manyak mısın sen, o polisi zevk alıyor falan mı zannediyorsun?Çelik kuvvet olmayan polisler bile orada maç başlamadan saatler önce geldiler oraya ve hala onları evlerinde bekleyen aileleri var, yaralı polisler varmış, adamlar hala çıkış alamadı, orada çılgın bir taraftarla mücadele ediyorlar, hiç mi düşünmezsin ya

Çılgın taraftar yerine kominikler olsaydı ne olurdu diye düşündüm bi an. Çok üzüldüm.
Herkes evine gitsin, onla bi sorunum yok. Herkesin çocuğu şeker yiyebilsin.

Biraz aşırıyı kaçtılar gibi. Galatasaraylı taraftarlar yolları kapatmış, otobüsleri, arabaları sallıyordu. Laf dinlemediler, babam neredeyse birkaçını eziyordu arabayla. Neyse, polis geliyor gibiydi.

Kleidophoros said:
Herkes evine gitsin, onla bi sorunum yok. Herkesin çocuğu şeker yiyebilsin.
Görev olarak orada olanlar var, o yüzden sorun oluyor, biliyon mu? Hani arabaları devrilenler varya, onların aileleri evde bekliyormuş onları.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom