cilgin_sedat
Regular

http://www.youtube.com/watch?v=UClKHG83Gus
Flecha said:Fenerbahçenin biz iyi oynadık demesi sanırım erkeklerin elizeth dediği olay.Ulan biz TT Arenada 10 posizyon bulduk sizin net posizyonuz yok hala hak etmiyorsunuz siyorsunuz.Bir kerede tebrik edin yahu !
Dipnot:Forumda yok allahtan öle tip
Ntv Spor'da doğruladılar şu anda.Kızıl $aman said:Soyunma odasında veriliyormuş şu an kupa.![]()
![]()
JusdWeR said:Süper Kupa'nın sahibi Fenerbahçe
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Süper Kupa finalinde, Aroma Erkekler 1. Ligi şampiyonu Fenerbahçe, Teledünya Türkiye Kupası sahibi Arkasspor'u set vermeden mağlup etti.
![]()
Şaka maka Fenerbahçe camia olarak bu sene bayağı kupa almış durumda...
Saçmalama Galatasaray'ın zaferi daha büyük. Her iki takımıda tebrik ettim. İlk sayfaya da bakarsan Galatasaray'ın kocaman resmini ve tebriğimi görebilirsin. Gündem değiştirmek istesem, rahat ol onu oraya koymazdım. Sevinin neyse.Senkron said:Kardeş futbol platformu burası, burada bile gündem değiştirme çabası :OJusdWeR said:Süper Kupa'nın sahibi Fenerbahçe
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Süper Kupa finalinde, Aroma Erkekler 1. Ligi şampiyonu Fenerbahçe, Teledünya Türkiye Kupası sahibi Arkasspor'u set vermeden mağlup etti.
![]()
Şaka maka Fenerbahçe camia olarak bu sene bayağı kupa almış durumda...
Polis ayabasını deviydileyGronax said:futbol'dan artık nefrette ediyorum. galatasaraylı olmama rağmen şuan sevinemiyorum.
![]()
courage said:Ayhan Akman jübilesini açıkladı az önce. Yolu açık olsun.
Manyak mısın sen, o polisi zevk alıyor falan mı zannediyorsun?Çelik kuvvet olmayan polisler bile orada maç başlamadan saatler önce geldiler oraya ve hala onları evlerinde bekleyen aileleri var, yaralı polisler varmış, adamlar hala çıkış alamadı, orada çılgın bir taraftarla mücadele ediyorlar, hiç mi düşünmezsin yaKleidophoros said:Polis ayabasını deviydileyGronax said:futbol'dan artık nefrette ediyorum. galatasaraylı olmama rağmen şuan sevinemiyorum.
![]()
![]()
Görev olarak orada olanlar var, o yüzden sorun oluyor, biliyon mu? Hani arabaları devrilenler varya, onların aileleri evde bekliyormuş onları.Kleidophoros said:Herkes evine gitsin, onla bi sorunum yok. Herkesin çocuğu şeker yiyebilsin.