• We'll be making a number of structural changes to the forums on Wednesday, 06.12.2023. No downtime is expected. Read more here.

Taleworlds Futbol Platformu (Günün maçları, yorumlar ve tahminler)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Galatasaray'ı tebrik ederim, hak ettikleri bir şampiyonluk kazandılar. Süper Final olayı olmasaydı şampiyonlardı zaten. Cüneyt Çakır da iyi yönetti maçı, pek hatası yoktu. O Dia'ya gösterilen kırmızı karttan önceki faul yanlıştı, bize bir oyuncuya mâl oldu. Neyse tekrar tebrikler. Ayrıca;

M.ArdA said:
"12 yıl oldu hala yenemediler ahahah mallar"

:razz:

power_of_fenerbahce_by_musturk-d419mr3.jpg

Arkadaş ben buna maç demem. Maçtan önce yenilirsek tebrik ederim diye düşünüyordum ama ben buna maç demem. Şu an sinirden ekrana bile yumruk atarım. Lanet olsun böyle hakeme, gereksiz yere adamı atıyor, neyse.

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU FENER!

fbsk.gif

Adam Şampiyonlar liginde alkışlanıyor Türkiye de sövmeyen kalmıyor. Cüneyt Çakır lan adam. Futbolculara laf edeceğinize hakeme ediyorsunuz. Açıkçası Galatasaray şu maça kadar şampiyondu ama şuan şu şampiyonluğun gram değeri yok benim için. Fener olsa asıl o saçma olurdu.

En kötüsü ise sonuçları yediremeyen fenerlilerin kendi takımlarının koltuklarını sahaya fırlatmalarıydı.Gerçekten acıdım o hallerine.Lig TV'nin kamerasını kırmışlar.Dia'nın kırmızı kartında bir an komşudan bir ses geldi, yerimden zıpladım.Herkes gol sandı.Sonra o hamlenin Dia'ya kırmızı karta patladığını izledik.Her ne ise mutluyum,gururluyum.İki takımı da tebrik ederim...

Grenade said:
Galatasaray'ı tebrik ederim, hak ettikleri bir şampiyonluk kazandılar. Süper Final olayı olmasaydı şampiyonlardı zaten. Cüneyt Çakır da iyi yönetti maçı, pek hatası yoktu. O Dia'ya gösterilen kırmızı karttan önceki faul yanlıştı, bize bir oyuncuya mâl oldu. Neyse tekrar tebrikler. Ayrıca;

M.ArdA said:

Bu arada Atatürk Beşiktaşlı idi o_O

Şampiyon olan takma tebirkler

Sonunda bitti.
Şampiyonu da alkışlıyoruz ama Süper Final lideri ve son maçlarda büyük başarı elde eden Fenerbahçe'mizi de alkışlıyoruz.  Galatasaray, her günü ayrı bir trajedi olan bu sezonu zirvede tamamladılar.Başınız dik,alnınız ak olsun...
Şimdide sıra Türkiye Kupasında.

Tebrikler Galatasaray hakettiniz şampiyonluğu hafta içi Türkiye kupasınıda alalım Bursa olarak fenerden kupasız kapasınlar sezonu.

Keskin said:
Grenade said:

M.ArdA said:

Bu arada Atatürk Beşiktaşlı idi o_O

Şampiyon olan takma tebirkler

http://www.fenerbahce.org/kurumsaldetay.asp?ContentID=10

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom