Merak ettimCioss Julius U.X. said:Ekibe alım mı varmış?
Benimki çok komik olmuş yavCioss Julius U.X. said:Bize yardımcı olmak, katkıda bulunmak istiyorsanız forumda seslendirmesi yapılacak komikli iletiler, diyaloglar görürseniz bize ulaştırın.
Ya hayır, ne alakası var kuzenim değil o bir kere. Dayımın kızının oğlunun oğlu yazmış. Tekbir nidalarıyla çocuğa bir uçan tekme attım çocuk hala yoğun bakımda.carrier said:Kuzenin yazdı kesin, döverek sandalyeden indirmişsindir hatta.
İyi deneme.ChevalierEren said:Onu ben yazmadım bu arada
Ciddiyim ama benCioss Julius U.X. said:İyi deneme.ChevalierEren said:Onu ben yazmadım bu arada
aşsfiadaşisldaişflaişsdlaşfsaş Abin yazdıysa dövemezsin de şimdi. aşlfdasifallfsaişlfaisldailsfaşşildsşaisflaşidliChevalierEren said:Ciddiyim ama benCioss Julius U.X. said:İyi deneme.ChevalierEren said:Onu ben yazmadım bu arada
Skype varsa ver abim yanımda o yazdı.
Kapı kitli şuan dalga geçildiğini görse napar bende bilmiyom.SuqLaT said:aşsfiadaşisldaişflaişsdlaşfsaş Abin yazdıysa dövemezsin de şimdi. aşlfdasifallfsaişlfaisldailsfaşşildsşaisflaşidliChevalierEren said:Ciddiyim ama benCioss Julius U.X. said:İyi deneme.ChevalierEren said:Onu ben yazmadım bu arada
Skype varsa ver abim yanımda o yazdı.
Yanımda derken evde anlamında dedim knkcarrier said:Hocam abin yanına gelip odanın kapını mı kitledi anlamadım ben olayı?
Abin kim ln snin bnm abim snin abini dövr.ChevalierEren said:Kapı kitli şuan dalga geçildiğini görse napar bende bilmiyom.
Ben yazdıktan sonra ne yazmoşlar aç bakam falan dio
Skdklssnksdnsjsn
Tamam zumqi anladık sağol.ChevalierEren said:Yanımda derken evde anlamında dedim knkcarrier said:Hocam abin yanına gelip odanın kapını mı kitledi anlamadım ben olayı?
Sesim 15 yaşında bir ergen gibi çıktığı için özür dilerim.Felix said:Silent'in ki efsane yalnız. Sesi biraz daha kalın yapsaydınız Morgan Freeman belgeselleri gibi olurdu asjdvbasvhd