Taleworlds Forum İstanbul Buluşması...!

Users who are viewing this thread

andrew

Banned
Old Guard
Arkadaşlar istanbul'da bir buluşma ayarlamayı planlıyorum taleworlds üyeleri arasında..
böylece daha samimi bir ortam yaratılabilir birlikte keyifli vakit geçirilebilir eğlenceli aktivitelerde bulunulabilir diye düşünüyorum..
önce bir cafe buluşması planlıyorum. daha sonra bowling, futbol, basketbol, sinema vs. vs.
istanbulun göbeği olduğu için ilk buluşmanın taksim'de olması bana uygun göründü...
fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşmanızı bekliyorum..
gelmek isteyenler istanbul dışından da gelebilirler tabii...

ve ilk istanbul buluşmasına gelebilecek olanlar kendilerini bildirirlerse ilk postta isimleri yazacağım..

Katılacaklar Listesi ;
1. andrew

Kül Tengri said:
yaş uygun olsaydı benide listeye alırdın. :grin:
20 olmak vardı. :twisted:
bende çok fazla yaş farkı olmasın istiyorum. 15-21 olur heralde bu buluşma..
7 Day Theory said:
zaten sabah akşam taksimdeyim... siz bi ayarlayında yolum düşerse bende uğrarım :grin:
bende haftada 1-2 giderim taksime. napıyosun orda uğrayım sana :grin:

Ben de böyle bir konu açmıştım gelen pek çıkmadı ama bakalım olursa gelirim %51

bilmiyorum müsait olmayabilirim amerikaya gideceğim de :cool: ( İnşallah :cool: diye bir şey vardır :mrgreen: )

|BalamiR| said:
bilmiyorum müsait olmayabilirim amerikaya gideceğim de :cool: ( İnşallah :cool: diye bir şey vardır :mrgreen: )
ya bırak amerikayı ben gittim dandik :grin: kal ya ben amerikayı getiririm sana bak :grin:
heey wassup zencii yow yow :grin:

Sıraselviler Caddesinde Pera Güzel Sanatlar Lisesi var. 14.30 da çıkıyorum okuldan. İstiklal Caddesine 1 Sokak kadar yakın bir okulum var :grin:

Fugi said:
şunun ankara versionunu yapsak nasıl olur acaba
Talewolds ankara zirvesi diye ama bende hiç heves yok

@Fugi: Oldu olacak bide buluşmanın ortasında "benim için taleworlds bitmiştir daha da gelmem" deyiver karizma tavan yapsın :grin:

Back
Top Bottom